plsbx Napisano 14 Września 2017 Autor Napisano 14 Września 2017 Minimalne bicie, ale nic znaczącego. Tarcza musiała ocierać się o zacisk przy hamowaniu. Cytuj
eloo Napisano 15 Września 2017 Napisano 15 Września 2017 pewnie hamulec nie był wyregulowany i ruchomy tłok dociskał tarcze zamiast do klocka to do zacisku. Musisz regulując hamulec wysunąć wewnętrzny klocek przy nieruchomym tłoczku Cytuj
plsbx Napisano 15 Września 2017 Autor Napisano 15 Września 2017 Ogólnie to wysuwałem go, ale widać że tylny zacisk jest po skosie - to chciałbym wyprostować (prawdopodobnie zjechałem klocek wewnętrzny od hamowania i zaczął trzeć). Ten sam zabieg chciałbym zrobić z przodu - widać że przy hamowaniu mimo klocka wewnętrznego wysuniętego dość mocno to i tak powoli dochodzi do obudowy.Jak już coś mam zrobić to chce porządnie. Aktualizacja: Wysunąłem zewnętrzny klocek i ustawiłem zacisk tak, aby nie był na skos. Aktualnie hamuje jak powinno. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi