DawidK Napisano 11 Września 2017 Napisano 11 Września 2017 (edytowane) Jeśli walczysz i się nie poddajesz, jesteś zwycięzcą. Superowo się czuję, bo wczoraj byłem na rajdzie rowerowym, w Oświęcimiu. Było super atmosfera wspaniała. To moja pierwsza rowerowa impreza cieszę się, że w niej uczestniczyłem. Było bardzo dużo atrakcji, każdy mógł coś dla siebie znaleźć. Dziękuje kierowcy, że zemną jechał super było razem się tak przejechać. I cieszy mnie fakt, że inni niepełnosprawni też jechali. Mam nadzieję, że to nie ostania rowerowa impreza w której uczestniczyłem. Link do fotek na fb : https://www.facebook.com/dawid.kupiec.54/posts/1633041320103877. Myślę, że w dobrym dziale napisałem i że napisany poprawnie, pozdrawiam. Edytowane 11 Września 2017 przez DawidK Cytuj
Imar Napisano 11 Września 2017 Napisano 11 Września 2017 Cześć Dawid. Przednia zabawa, gdzieś mi mignąłeś przed startem. Cieszę się że byłeś z nami. Widzę że rower się sprawdza i buty które Ci poleciłem. Pod względem organizacji świetna impreza. Mariusz z Good Sporu. Pozdrawiam. Cytuj
DawidK Napisano 12 Września 2017 Autor Napisano 12 Września 2017 (edytowane) Hej dzięki, że napisałeś, ja też nie żałuję. I miło, że mnie zauważyłeś. Rower i buty się sprawdzają pozdrawiam Edytowane 12 Września 2017 przez DawidK Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi