mistan Napisano 10 Września 2017 Napisano 10 Września 2017 Obecnie użytkuję Geax Saguaro, ale chcę też coś bardziej na wioski i miasteczka. Przeszukałem sporo o oponach i do wyboru zostawiłem sobie te dwie. Ma być komplet na tył i przód 26x1,75. A mają się kulać lekko, i dobrze spisywać po suchym i mokrym asfalcie oraz twardych polnych drogach. Liczę, że trochę piasku na asfalcie nie spowoduje gleby, a na mokrym asfalcie nie będą tańczyły. Może jedną dać na przód a drugą na tył, o ile to wskazane? Proszę pomóżcie mi wybrać lepsze dla mnie.
Mod Team sznib Napisano 22 Września 2017 Mod Team Napisano 22 Września 2017 Temat został usunięty. Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - pkt 2b zasad pisania - brak klamrowego nazewnictwa tematu - podobny temat już istnieje - narusza inne postanowienia i zasady regulaminu forum lub/i polityki prywatności. Zasady pisania na forum: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.