siejak1 Napisano 9 Września 2017 Udostępnij Napisano 9 Września 2017 Szybkie pytanko jakieś hamulce w bardzo dobrej wadze poniżej 1000zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imar Napisano 9 Września 2017 Udostępnij Napisano 9 Września 2017 Złożyłem zestaw hamulców +-1000 złotych. Klamka XTR BR-M9000, zacisk monolityczny XTR M985, klocki metaliczne Shimano na tytanowej płytce. Przód zalany wyszedł 175 gramów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siejak1 Napisano 9 Września 2017 Autor Udostępnij Napisano 9 Września 2017 zacisk monolityczny XTR M985 Gdzie i po ile kupowałeś je? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imar Napisano 9 Września 2017 Udostępnij Napisano 9 Września 2017 Szukałem na allegro/olx, takich kompletnych hamulców nie znajdziesz. Każda część była nowa. Trochę trwało zanim znalazłem wszystko. Szukałem okazji. Fabryczne lekkie hample kosztują krocie. Kumpel ma avid x0, waga też ok, na organikach przód 185 gramów. Ale ogarnąć Avidy gdzie nie trzeba wymienić uszczelnień to rzadkość. Chyba że używany i na bieżąco serwisowany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siejak1 Napisano 9 Września 2017 Autor Udostępnij Napisano 9 Września 2017 Jedyny sensowny zakup na tą chwilę to chyba formula r1. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barbapapa11 Napisano 9 Września 2017 Udostępnij Napisano 9 Września 2017 Xtr'a m9000 znajdziesz przy odrobinie szczęścia poniżej 1000zł, podobnie avidy xx. Mam oba hamulce i osobiście wolę to jak hamują avidy, z moimi nic się nie dzieje już drugi sezon. Formuly też są ciekawą opcją, na pewno używane można dobrać w bardzo dobrej cenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.