Looser Napisano 7 Września 2017 Napisano 7 Września 2017 Hej,Przymierzałem się do spodenek endury (fs260) i mam rozkminę rozmiarową, może niezbyt rozgarnięte, ale wole zapytać przed zakupem niż potem się w@#$%^$ć M'ki były lekko ciasnawe w szelkach i mocno opinały na udach, ale generalnie okay L'ki już fajnie leżały i nie czułem dyskomfortu w innych częściach, ale nie przylegały tak ściśletylko jedno ale, mierzyłem tylko na stojąco wzrost ~180 cmwaga 74 +/- 1 kgrozmiarówka wg endurastoreFS260 M:Obwód w pasie: 70-88cmObwód w udzie: 42-54cmObwód na końcu nogawki: 37-52cmDługość nogawki od kroku (od środka wkładki): 22cmFS260 L:Obwód w pasie: 78-98cmObwód w udzie: 46-62cmObwód na końcu nogawki: 40-55cmDługość nogawki od kroku (od środka wkładki): 24cm wg rozmiarówki jestem na maksymalnej granicy M'ki, a L'ka jest tak w środku Tak więc główne pytanie polecalibyście M'ki czy L'ki?Prawdopodobnie będą mniej naprężone w szelkach w pozycji na rowerze tylko nie wiem czy aż tyle?Czy jest możliwość że po jakimś czasie rozciągną się trochę co spowoduje, że M'ka będzie miodzio, a L'ka będzie wisieć i w szelkach i w udach?
rithien Napisano 7 Września 2017 Napisano 7 Września 2017 Hej Moja opinia jest taka ze endura ma lekko zaniżoną rozmiarówkę. Teoretycznie powinienem kupowac L a faktycznie kupuje XL. Skoro kupujesz przez neta to zawsze mozesz odeslac Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.