Colonel Napisano 7 Września 2017 Udostępnij Napisano 7 Września 2017 Witam. Po roku przerwy od butów wpinanych znów do nich wracam. Ponieważ Shimano mi się opatrzyły skupilem swoją uwagę na produktach innych firm i tak na placu boju zostały dwa modele: - specialized comp - diadora x trivex 2 plus Czy może ktoś z Was miał z tymi modelami do czynienia ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kforum1 Napisano 8 Września 2017 Udostępnij Napisano 8 Września 2017 Jeźdzę drugi rok specialized comp mtb buty mogę polecić,są naprawdę fajne,pamietaj tylko,żeby brać co najmniej numer większe.Czasami można fajne promocje trafić na cyclestore.Diadory nie znam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mike78 Napisano 15 Września 2017 Udostępnij Napisano 15 Września 2017 tez mam comp mtb, do kupienia za ok 350zl w PL troche gruby język i dlugo schnie po dlugiej jezdzie lub deszczu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akkwlsk Napisano 15 Września 2017 Udostępnij Napisano 15 Września 2017 Ja z kolei mogę z czystym sumieniem polecić diadorę, mam model jak na zdjęciu poniżej, tylko wersję MTB już od 5 lat i nie chcą się rozlecieć. Nic się nie rozkleja, nie targa, nie przeciera, jedynie ubywa podeszwy w miarę chodzenia - ale to zupełnie zrozumiałe. Swoje kupiłem w promocji za 150 zł, więc wg mnie wybór jest prosty - bierz tańsze rozmiarówka normalna - noszę 46, kupiłem 46. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poochaty Napisano 15 Września 2017 Udostępnij Napisano 15 Września 2017 Akurat ja miałem dwie pary diadory i w moim przypadku i jedne i drugie musiałem wziąć rozmiar większe. Trzeba mierzyć. Na diadory też generalnie nie narzekałem. Tańsze są od speców. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mike78 Napisano 15 Września 2017 Udostępnij Napisano 15 Września 2017 no panowie, ale da sie w nich chodzic po sciezkach w gorach jak sie juz ktos wybierze, czy wyj***ka od razu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waskij Napisano 16 Września 2017 Udostępnij Napisano 16 Września 2017 Pewnie że się da , a jak kupisz jakiś model wyższy np. Diadora X-Vortex MTB to w pakiecie dostaniesz kolce , ja posiadam ten model i jestem bardzo zadowolony . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Colonel Napisano 16 Września 2017 Autor Udostępnij Napisano 16 Września 2017 Ostatecznie stanęło na Specialized Comp Diador nie mogłem nigdzie pomacać, a Spece tak i to zaważyło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mike78 Napisano 18 Września 2017 Udostępnij Napisano 18 Września 2017 ile dales? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 18 Września 2017 Udostępnij Napisano 18 Września 2017 Na moje diadorki sa ciut szersze w czubie (a dokladniej na wysokosci poczatku malego palca) niz Sidi Nw, czy zwykle Shimki (nie wersja wide tylko zwykle) mam Xcountry Comp, i jeszcze jakies Comp fiber i to najwygodniejsze buty jakie mam/mialem ;-) Smiem twierdzic ze nie trzymaja rozmiarówki bo jedne mam 45 drugie 46. Dla porownania mam tez Speki Comp z okolicy 2014 i tez sa OK, ale diadorki sa superowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ador Napisano 18 Września 2017 Udostępnij Napisano 18 Września 2017 Do mnie właśnie idą spece comp z wysyłką coś około 320 złociszy w promocji wchodzi ( no i ten kanarkowy kolor)... podaję link: https://www.amaincycling.com/specialized-comp-mtb-mountain-bike-shoes-hyper-black-42-61117-3042/p695311?v=556443 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Crunck Napisano 4 Lipca 2018 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2018 Gdzie kupiłeś je tak tanio ? Jak się sprawują te compy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.