MikeSkywalker Napisano 6 Września 2017 Udostępnij Napisano 6 Września 2017 (edytowane) Chętnie przyjmę/odkupię za jakąś symboliczną kwotę zębatki z 5ramiennych korb Shimano, najchętniej od 105 5700, zarówno czarne jak i szare. Mogą być kompletnie zajechane, zależy mi tylko na mocowaniach do korby. Rozstaw 130BCD. Edytowane 6 Września 2017 przez MikeSkywalker Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 17 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2018 Ogłoszenie ciągle aktualne Myślę że zębatki 110BCD też mogą być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamDi2 Napisano 17 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2018 Hej! Mam dwa komplety zębatek z korby Shimano 105 5700, czarne oraz jasne. Bardzo dobry stan! Nieduży przebieg! Możemy się dogadać z ceną ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grucha34 Napisano 17 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2018 Cześć. Jeżeli temat aktualny, to mam komplet z korby Shimano FC 3550. Blat zajechany, ale młynek raczej ok. Jakby co o pisz na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi