border Napisano 6 Września 2017 Napisano 6 Września 2017 Hej wam, Mam sprawę do obecnych bądź byłych użytkowników programu ezTour. Otóż używam czasem logera holux m-1000c jako zapasowego (telefon czasem mi się resetuje i strava kończy zapis). Robiłem format dysku i zapomniałem, że do programu ezTour potrzebny jest klucz, pudełko z moim oryginalnym kluczem wyrzuciłem lata temu no i mam problem bo nie mogę zgrywać tras z logera bez tego programu. Czy ktoś z was może się podzielić lub odsprzedać klucz do ezTour ? może zadziała. Od razu napiszę że na stronie holuxa w FAQ jest info że mogą mi podać nowy klucz, wystarczy skontaktować się z ich suportem technicznym. niestety nie podali maila... Gdzieś na innych forach znalazłem że to rma@holux.com, wysyłałem 3 maile ale bez odzewu, próbowałem się też zarejestrować na stronie holuxa ale nie dostałem maila aktywującego konto (dwa razy). Jesli się nie uda to trudno, będę miał do sprzedania Holuxa m-1000c
MajoG Napisano 12 Września 2017 Napisano 12 Września 2017 Hej, Spróbuj tego programu: https://www.bt747.org/ Korzystałem kiedyś z niego wprawdzie do innego sprzętu ale.. ... jest to darmowy, rozbudowany program do obsługi wielorakich GPS Loggerów opartych na chipsetach MTK, a patrząc na specyfikację Twojego to też jest na MTK. Pozdrawiam MajoG
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.