Quell Napisano 6 Września 2017 Udostępnij Napisano 6 Września 2017 Prośba może trochę dziwna,czy ktoś posiadający wolnobieg 7rzędowy,mógłby zmierzyć jego szerokość w osi ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
phoe Napisano 6 Września 2017 Udostępnij Napisano 6 Września 2017 https://www.forumrowerowe.org/topic/80302-wolnobiegshimano-standard-jaka-szerokosc/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Quell Napisano 6 Września 2017 Autor Udostępnij Napisano 6 Września 2017 Nie znalazłem,podziękował. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
phoe Napisano 6 Września 2017 Udostępnij Napisano 6 Września 2017 yyyy http://lmgtfy.com/?q=wolnobieg+szeroko%C5%9B%C4%87 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Garlock Napisano 6 Września 2017 Udostępnij Napisano 6 Września 2017 SunRace R30 (13-23) szerokość 35,7 (może z dychę mniej ale mi suwmiarka pada) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Quell Napisano 6 Września 2017 Autor Udostępnij Napisano 6 Września 2017 Dzięki,ale wychodzi ,że dużo za dużo. Będzie musiała być jednak 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dovectra Napisano 8 Września 2017 Udostępnij Napisano 8 Września 2017 się daje podkładkę na oś, tak się to reguluje, ja ma do waganta (5 rzedów oryginalnie) włożone 7 m-ki i lata i śmiga. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Garlock Napisano 8 Września 2017 Udostępnij Napisano 8 Września 2017 się daje podkładkę na ośPod warunkiem, że z drugiej strony da się wyjąć taką samą podkładkę. I wtedy wypadałoby jeszcze przeciągnąć trochę obręcz. Jeśli nie da się wyjąć podkładki z przeciwnej strony to trzeba by rozgiąć haki ramy bo piasta zrobiła się szersza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Quell Napisano 8 Września 2017 Autor Udostępnij Napisano 8 Września 2017 trzeba by rozgiąć haki ramy bo piasta zrobiła się szersza. A właśnie rozginać nie chcę Drugą sprawą jest to,że rozstaw haków to tylko 122mm,ciasno bardzo. Edit,właśnie zrobiłem przymiarkę z 6rzędowym,jest na styk,nawet ciut trzeba będzie pokombinować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.