Skocz do zawartości

[Caynon rama] Caynon Endurance Al 6.0 rozpiska ramy

BabciaPacket

Rekomendowane odpowiedzi

Dzień dobry!

Chcę zakupić szosę Caynon Endurance Al 6.0 w rozmiarze XL lub XXL jednak zanim to zrobię chciałbym się dowiedzieć kilka rzeczy o samej ramie roweru, a w zasadzie o jej wymiarach. Mimo przeszukania całego forum i internetu, nie znalazłem informacji w poszukiwanym przeze mnie temacie.

Mianowicie poszukuję wysokości (najlepiej w obu rozmiarach):

- od podłoża do górnej rury (najlepiej mierzona przy sztycy i główce ramy (z uwagi na spad rury))

- od podłoża do środka suportu

- od podłoża do końca rury podsiodłowej (mierzona pod kątem prostym w stosunku do podłoża)

Przy okazji chciałbym się zapytać użytkowników w/w modelu o to, jaką rozmiarówkę wybrali dla siebie w stosunku do swojego wzrostu i ewentualne uwagi na temat źle/dobrze dobranej ramy.

Ja mam 188cm wzrostu i 89cm długość nóg.

Również wydaje mi się, że XXL będzie troszkę za duża ale pytam z głupią nadzieją, bo może przypadkiem, ktoś o moich parametrach ma XXL i mu się dobrze jeździ a niestety Caynon ma tylko 2 opcje koloru i ta ładna XL jest już wyprzedana.

ps. Jeśli znalazłby się jakiś właściciel tego modelu, z okolic Tychów / Katowic to prosiłbym o kontakt, bo jeśli istnieje taka możliwość, chciałbym sobie przymierzyć ten rower :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...