roberth Napisano 5 Września 2017 Udostępnij Napisano 5 Września 2017 witam mam suport Token ex-type z wymiennymi łożyskami 6805 2RS , czyli katalogowe, hurtowni po 6 zyla za komplet. w lewej misce w łożysku siedzi sobie adapter z 24 na 22mm do korb GXP niżej zdjęcia tego cuda Pytanko moje jest jak to wyjąć i zamontować po zaprasowaniu nowych łożysk dzięi za podpowiedzi pozdrawiam roberth Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ilia Napisano 5 Września 2017 Udostępnij Napisano 5 Września 2017 Najlepiej to prasą do łożysk i odpowiednimi podstawkami, ja kombinuję z imadłem, śrubami i odpowiednimi podkładkami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roberth Napisano 6 Września 2017 Autor Udostępnij Napisano 6 Września 2017 praską to ja wiem, ale w którą stronę do wewnątrz miski, czy na zewnątrz razem z łożyskiem w którym to siedzi ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.