Skocz do zawartości

[opinia] B'twin 520S

D1oaD

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam! Chciałbym zakupić ten oto https://www.decathlon.pl/rower-mtb-rockrider-520s-275-id_8378294.html?gclid=EAIaIQobChMI6bTLosCO1gIVj1QYCh0bjACzEAQYAiABEgLWE_D_BwE rower i chciałbym znać waszą opinie. Jeżdżę na trasy zarówno polne szutrowe jak i leśne oraz górskie z raczej umiarkowaną prędkością (zależy od terenu). Zależy mi na przyczepności i dobrej amortyzacji. Nie skacze, ani nie uprawiam downhillu. W przyszłym roku mam zamiar wystartować w rajdzie MTB.

Napisano

Jak bardzo chcesz fulla i musi być nowy to 540s to minimum minimów ale nie licz na dobrą amortyzację.
520s to delikatnie mówiąc nie jest dobry pomysł. A start w wyścigu na ważącym 16 kg kowadle zapewniłby wspaniały widok na tyłki wszystkich uczestników.

Napisano

Jak chcesz startować w rajdzie MTB to szybciej pojedziesz na rowerze pożyczonym od babci niż na tym. Za taką kasę tylko hardtail, inaczej to będzie droga przez mękę. Ciężki, z gównianym zawieszeniem, które buja i amortyzuje (tfu) ugina się na większych przeszkodach. Jak chcesz dużo jeździć to przerzutka po roku pójdzie do kosza. 

• 1 miesiąc temu...
Napisano

Ja ma taki rower od pol roku okolo 1200 km przejechalem w roznym terenie i jakos nie nazekam do amatorskiej jazdy daje rade. Przednia przezutka lipa w regulacji reszta spoko

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...