phoe Napisano 5 Września 2017 Udostępnij Napisano 5 Września 2017 Łapcie za darmo bo jest promo, jak raz zainstalujecie to macie na zawsze ją przypiętą do konta gmail. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kabuz Napisano 5 Września 2017 Udostępnij Napisano 5 Września 2017 Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lederfox34 Napisano 5 Września 2017 Udostępnij Napisano 5 Września 2017 dzięki:) faktycznie 2dni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seawolf688 Napisano 5 Września 2017 Udostępnij Napisano 5 Września 2017 a czymś szczególnym ta appka się wyróżnia? jakieś różnice w stosunku do stravy ma, że warto się przerzucić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
steve69 Napisano 5 Września 2017 Udostępnij Napisano 5 Września 2017 No właśnie. Jak to się ma do np. Locus Mapa Pro? -- Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
phoe Napisano 5 Września 2017 Autor Udostępnij Napisano 5 Września 2017 Macie ją za darmo to sprawdzcie, ja póki co tylko zainstalowałem. Nawet jak jest póki co słaba, to może za rok lub 2 się rozwinie i będzie lepsza, a macie ja za darmo na stałe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
byh81 Napisano 5 Września 2017 Udostępnij Napisano 5 Września 2017 Dziękuję, takie smaczki fajnie się wyhacza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
carrion Napisano 5 Września 2017 Udostępnij Napisano 5 Września 2017 Dzięki wielkie! Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jalo1975 Napisano 5 Września 2017 Udostępnij Napisano 5 Września 2017 Dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 26 Września 2017 Udostępnij Napisano 26 Września 2017 I jak tam wrażenia , bo moje ... dzizas kto to pisał, to apka Tworców innej apki pt runtastic, nawet okazuje sie ze dla dawnych posiadaczy adidas micoach konto premium jest za darmo. I szczerze, porównujac do ENDO czy Stravy to ... jakas pomyłka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
phoe Napisano 26 Września 2017 Autor Udostępnij Napisano 26 Września 2017 No słaba jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pigipon Napisano 26 Września 2017 Udostępnij Napisano 26 Września 2017 Przynajmniej nie rysuje prostych linii z gpsu jak strava Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vpablov Napisano 26 Września 2017 Udostępnij Napisano 26 Września 2017 proste linie gps, to nie wina aplikacji tylko urządzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pigipon Napisano 26 Września 2017 Udostępnij Napisano 26 Września 2017 Nie mówię, że to wina stravy, ale skoro endo i ten runastic robią to prawidłowo, to co mam myśleć? Używam, tego co działa dobrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
phoe Napisano 26 Września 2017 Autor Udostępnij Napisano 26 Września 2017 Dokładnie, mało dokładny GPS = proste linie, dokładny GPS = więcej punktu i linie bardziej przypominające naszą trasę. Włączone oszczędzanie baterii takie coś też powoduje, bo GPS rzadziej przekazuje naszą pozycję do aplikacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 27 Września 2017 Udostępnij Napisano 27 Września 2017 Dokładnie, mało dokładny GPS = proste linie, dokładny GPS = więcej punktu i linie bardziej przypominające naszą trasę. Jest jeszcze jeden maly pkt ktory moze wniesc cos do teamtu, niektore apki jak np chwalone wyzej ENDO tez potrafia rysowac krzywe linie z dobrego sladu.... widac to np na "oddalonych " mapach, tj np jezdzac w kołko na Stegnach (rolki predkosc ok 15km/h) po wykonaniu kilku kółek np 10km, mapa na telefonie, ktora nie jest zzoomowana pokazuje slad z GPSa jako trójkat a nie jako okrąg przypominający tor po zblizeniu, slad zaczyna pokrywac sie z torem ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.