Ewka3145 Napisano 4 Września 2017 Udostępnij Napisano 4 Września 2017 Drodzy potrzebuję "Lików"/ głosów w konkursie facebookowym, aby wygrać rower idealny Desperacko wierzę w sukces Dzięki waszej pomocy, może się udać ! Wystarczy kliknąć w link poniżej, a następnie w LIKE. https://www.facebook.com/bikedayme/photos/a.471240146545098.1073741845.282651105404004/471240216545091/?type=3&theater z góry dziękuje Możliwe, że admin nie pozwoli opublikować postu .. ALE próbować warto !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheJW Napisano 4 Września 2017 Udostępnij Napisano 4 Września 2017 Post na zasadzie "dej pan mam horom curke". Gdzie jest ban ja się pytam? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ewka3145 Napisano 4 Września 2017 Autor Udostępnij Napisano 4 Września 2017 Dzięki Maniak : ) Nie wiedziałam ze post od razu się pojawi. Człowiek Człowiekowi wilkiem niestety. Zależy mi żeby wygrać rower. W temacie jest wpis czego będzie dotyczył post. nie trzeba w niego wchodzić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 4 Września 2017 Udostępnij Napisano 4 Września 2017 A ja kliknąłem. Była tutaj kiedyś dziewczyna ( Paulina?) która startowała w konkursie, Fakro chyba. Całe forum klikało nawet z kilku urządzeń, wtedy nikt pretensji nie miał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 4 Września 2017 Mod Team Udostępnij Napisano 4 Września 2017 Gdzie jest ban ja się pytam? Temat założony zgodnie z zasadami, więc chcecie klikajcie i pomagajcie. Nie chcecie, proszę nie komentujcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheJW Napisano 4 Września 2017 Udostępnij Napisano 4 Września 2017 OK, OK. Nie wiedziałem, że tak można. Znów wyszedłem na tego złego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.