mageek Napisano 3 Września 2017 Udostępnij Napisano 3 Września 2017 Witajcie,Oferuję mój używany, bardzo zadbany rower :FOCUS Black Forest 29R LTD 2.0 Rower górski typu hardtail , 30-biegowy na kołach 29 cali , model z serii limitowanej (LTD)Jestem pierwszym właścicielem, posiadam dokument zakupu (paragon) . Rower jest jeszcze na gwarancji do 17 września 2017.Rower jest w specyfikacji fabrycznej z wyjątkiem hamulców , które wymieniłem rok temu na cenione BR-M675 (SLX) - (oryginalnie były dość kiepskie :BR-M395).Rozmiar ramy: M - 48 cm , Rodzaj ramy: MTB 29R 1.5 Widelec: Fox 32 Float 29 100 O/C CTD Evolution, Hamulce: Shimano BR-M675 (SLX)tarcza przód SM-RT 56 M - 180 mm tarcza tył SM-RT 56 S - 160 mm Przerzutka tylna: Shimano XT RD-M781Przerzutka przednia: Shimano SLX FD-M670AKorba: Shimano Deore FC-M612 40/30/22Kaseta : SRAM 11-36 11-13-15-17-1 9-22-25-28 -32-36 Łańcuch : KMC X10 Suport: Shimano SM-BB52Manetki: Shimano Deore ierownica: Concept SL, flat bar, 710 mm Mostek: Concept SL Siodło: Concept EX Sztyca: Concept SL, 31,6 mm, 400 mm Piasta przednia: Concept SL QR 9 mm Piasta tylna: Concept SL QR Obręcze: Concept SL, 622-21 Ogumienie: Continental Race King 2.2 29R SL, Sport Geometria ramy:http://www.bikko.pl/catalog/product/gallery/id/16621/image/12178/Przebieg roweru na dzień dzisiejszy : 4230kmRower był serwisowany na bieżąco, amortyzator serwisowany w Spider Suspensions - do najbliższego przeglądu amortyzatora zostało jeszcze ponad 40 godzin pracy.Stan roweru oceniam na bardzo dobry, wszystko sprawne i bezproblemowe. Koła proste, tarcze hamulcowe i klocki ze znikomymi śladami zużycia. Amortyzator działa świetnie.Jeździłem z rotacją dwóch łańcuchów co 100-200km i napęd jest w całkiem niezłym stanie - jednak należałoby się zastanowić nad wymianą łańcucha.Jeżdże amatorsko - turystycznie , żadnych zawodów, jazda głownie po okolicznych lasach i asfaltach - poważnie zainteresowanym mogę udostępnić zapisy praktycznie wszystkich jazd tym rowerem na Endomondo.Rower do zobaczenia i odbioru w Rudzie Śląskiej .Cena 3000zł - do rozsądnej negocjacji .link do ogłoszenia na OLX : https://www.olx.pl/oferta/rower-mtb-focus-black-forest-29r-ltd-2-0-kola-29-CID767-IDosO0c.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 19 Stycznia 2021 Mod Team Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2021 Temat został usunięty.Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - Przedmiot/y, których dotyczył temat został/y sprzedane/kupione - Autor tematu poprosił o zamknięcie tematuJeżeli masz jakieś wątpliwości dotyczące usunięcia tematu, skontaktuj się z moderatorem, którego nick widnieje przy tym poście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.