FRose Napisano 3 Września 2017 Udostępnij Napisano 3 Września 2017 Cześć, szukałem odpowiedzi, ale nie znalazłem nic, dlatego może ktoś z was wie, za co odpowiada/do czego jest to "pokrętło"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piciu256 Napisano 3 Września 2017 Udostępnij Napisano 3 Września 2017 (edytowane) Jest dokładnie do tego co pisze na pokrętle- "bottm out" po polskiemu to dobicie, aka kiedy spadasz z dropa i dobijasz widelec to to coś "wygładza" dobicie, dzięki temu dobicia są mniej drętwe. Finally, bottom out control adds an elastomer to the spring to achieve some ramp up in spring rate at the bottom of the travel. Chyba słabo szukałeś... http://forums.mtbr.com/shocks-suspension/boxxer-r2c2-tuning-setup-guide-717807.html#post8156390 Edytowane 3 Września 2017 przez piciu256 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
phoe Napisano 3 Września 2017 Udostępnij Napisano 3 Września 2017 (edytowane) Pod to dajesz podkładkę do ustawiania SAG'a czy naprężenia sprężyny, masz wersję bez regulacji tego pokrętłem. Edytowane 3 Września 2017 przez phoe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FRose Napisano 3 Września 2017 Autor Udostępnij Napisano 3 Września 2017 Dzieki chłopaki. Chyba słabo szukałeś... boxxer r2c2, tuning/setup guide?- Mtbr.com trafiłem na to, ale nie rozumialem do konca działania tej funkcji i wolałem, żeby ktoś wytłumaczył mi to po polsku:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi