rrr83 Napisano 3 Września 2017 Udostępnij Napisano 3 Września 2017 czy ktoś korzysta z tej aplikacji?? jeśli tak proszę o pomoc jak ustawić trening interwałowy, wchodzę w opcje cwiczenia i ustawiam rozgrzewkę, trening, odpoczynek i uspokojenie ale nie wiem jak ustawić na aplikacji aby odpalić ten trening i aby był widoczny na aplikacji ponieważ po starcie cały czas mam widoczną rozgrzewkę i nic się nie zmienia tak jak by cwiczenie nie było uruchomione a jedynie zwykła jazda na rowerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
diarem Napisano 3 Września 2017 Udostępnij Napisano 3 Września 2017 A po co cokolwiek ustawiać ? Ustaw sobie na ekranie czas okrążenia , tętno / moc z 3s i średnie tętno okrążenia lub moc , i to wszystko co potrzebujesz do trenowania , przed wyjściem sprawdź co masz zrobić i klikaj LAP Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rrr83 Napisano 3 Września 2017 Autor Udostępnij Napisano 3 Września 2017 a możesz wysłać mi Screena ekranu licznika?? nie wiem jak wstawić czas okrążenia oraz nie mam przyciski LAP u mnie wyglada to tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
diarem Napisano 3 Września 2017 Udostępnij Napisano 3 Września 2017 Mam garmina ale myśle ze za przycisk lap odpowiada okr. Obok start aktywny po starcie Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemcio Napisano 3 Września 2017 Udostępnij Napisano 3 Września 2017 Strasznie brzydka ta aplikacja Nie mógłbym z niej korzystać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.