bbc Napisano 2 Października 2017 Udostępnij Napisano 2 Października 2017 Są genialne różnica między tymi za 3-4 zł to na pewno ilość baterii do kellysa wchodza dwie tam wchodzi jedna jakie inne różnice są nie wiem. Nie prawda! Nie spotkałem jeszcze takiej lampki do której wchodzi jedna bateria (a kupiłem ich trochę w ChRL). Te kellysy to dokładnie te same lampki. Pewnie nawet w tej samej fabryce robione przez te same chińskie paluszki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stanko Napisano 2 Października 2017 Udostępnij Napisano 2 Października 2017 Porównywałeś je jednocześnie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bbc Napisano 2 Października 2017 Udostępnij Napisano 2 Października 2017 Porównywałeś je jednocześnie? Tak. Porównywałem z takimi KLS na czarnej gumie. To są takie same lampki. Różnią się tylko nadrukowanym logo i szkiełkiem. Moje mają białe i czerwoną diodę a tamte miały czerwone szkiełko. Ale światła tyle samo (oczywiście na oko bo pomiarów nie robiłem). Chociaż pewnie w chinach i z czerwonym szkiełkiem byś znalazł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stanko Napisano 2 Października 2017 Udostępnij Napisano 2 Października 2017 Widocznie ktoś podał trefną informację na aukcji z tymi bateriami. To fajnie może w tym miesiącu dojdą to porównam optycznie i wizualnie jak się ma jedno do drugiego. Jeśli to samo to niewątpliwie będzie bestseller w tej kasie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Borsuczy Napisano 2 Października 2017 Udostępnij Napisano 2 Października 2017 Pewnie, że się da. Oto przykład (bez wielkiego szukania - pierwsze z brzegu): 0,81$ http://www.ebay.com/itm/Hot-Sale-3Model-LED-Bicycle-Bike-Silicone-Frog-Light-Front-Rear-Firm-Safety-Lamp/262634223314?hash=item3d263836d2%3Ag%3AZyMAAOSwU-pXq0-~ 0,99$ http://www.ebay.com/itm/White-Stylish-Silicone-Bike-Bicycle-Head-Front-Rear-Wheel-LED-Flash-Light-Lamp-/202031747427?epid=2127528887&hash=item2f0a07d163:g:eAQAAOSwRIRZg7Fx Dobrze, że moje bateryjki o tym nie wiedzą. Kupuję blister (z ikei) i wymieniam kiedy potrzeba. A kupuję co jakieś dwa lata. Takie same widziałem w Auchanie. Nie pamiętam za ile, mniej więcej tyle co paczka fajek. Poszukajcie w takich hiper- super marketach, one tam kilka złotych kosztują. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andmatdom Napisano 24 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2017 Witam. Używałem też jakiś tam lampek z marketu, dopóki nie zobaczyłem jadąc samochodem typa na rowerze z jakimś dziwnym światełkiem, które mruga ale nie regularnie, przez co przyciąga wzrok , w jasny piękny dzień, przy najblizszej możliwej okazji zaparkowałem i zatrzymałem pana, no i pytam się co to, no i mi powiedział i kupiłem również. Wole wydać trochę więcej pieniążków ale czuje się bezpieczniej https://www.youtube.com/watch?v=pyn1tvgUeqs Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PiotrKaaaaaaaaaaa Napisano 25 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2017 Nieźle świeci. Do miasta albo w dzień super. A czy da się używać w grupie - nie oślepia jak się wieczorem za kimś z taką lampką jedzie na rowerze? Ile za nią dałeś? Też powinienem kupić jakąś lampkę, ale przy cenie 130 zł (na promocji!) To chyba wolałbym kupić 2-3 lampki-żabki ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andmatdom Napisano 25 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2017 Podejrzewam że w grupie nie za bardzo się sprawdzi, chyba że będziesz cały czas jechał ostatni Kosztowała mnie 21 funtów, wbudowana bateryjka ładowana przez USB, nie żałuje że ją kupiłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Quell Napisano 25 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2017 z jakimś dziwnym światełkiem, które mruga ale nie regularnie, przez co przyciąga wzrok Akurat to nie żadne rocket science,kilka trybów świecenia w tym nieregularne ma większość lampek,nawet tanie chińczyki (marketowce). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andmatdom Napisano 25 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2017 Może masz racje, nie wiem, nie sprawdzałem co tam słychać u chińczyków na ali, piszę tylko co mam i czy jest warte zakupu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.