kubarekin01 Napisano 2 Września 2017 Udostępnij Napisano 2 Września 2017 Szukam amora dla mojej dziewczyny ok(50kg) i chcualbym zapytać bardziej zaawansowanych czy ten amortyzator będzie się zapadał(tracił skok) przy niskim ciśnieniu bo 50kg to jednak trzeba mało go napompowac żeby miekko chodził. Jak myślicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piciu256 Napisano 2 Września 2017 Udostępnij Napisano 2 Września 2017 Ja ważę 55kg, żeby się nie zapadał potrzebne jest 45psi- dla tej wagi ideał to 50psi (ja jeżdżę na 60psi) wg. mnie jest to najlepsza waga dla tego widelca bo sprężyna negatywna najwięcej daje w wyniku czego widelec jest bardzo czuły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubarekin01 Napisano 2 Września 2017 Autor Udostępnij Napisano 2 Września 2017 Dzięki na taką odpowiedź czekałem. Jaki masz sag przy twojej wadze i 60psi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piciu256 Napisano 2 Września 2017 Udostępnij Napisano 2 Września 2017 Powiem ci szczerze że nie mierzyłem- po prostu pompowałem i upuszczałem trochę powietrza aż znalazłem ciśnienie które mi pasuje, teraz po zmierzeniu wychodzi koło 25% na siedząco, 30% na stojąco. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubarekin01 Napisano 2 Września 2017 Autor Udostępnij Napisano 2 Września 2017 Spoko dzieki. Dzisaj zamawiam mam nadzieję że będzie zadowolona bo teraz narzeka mi ze biorę ją w las a ona ma sprężynowy amortyzator i źle jej sie jeździ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
phoe Napisano 6 Września 2017 Udostępnij Napisano 6 Września 2017 (edytowane) Kup Epixona, wymień sprężyny na miękkie i się nie będzie zapadał. Edytowane 6 Września 2017 przez phoe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi