kubarekin01 Napisano 2 Września 2017 Napisano 2 Września 2017 Szukam amora dla mojej dziewczyny ok(50kg) i chcualbym zapytać bardziej zaawansowanych czy ten amortyzator będzie się zapadał(tracił skok) przy niskim ciśnieniu bo 50kg to jednak trzeba mało go napompowac żeby miekko chodził. Jak myślicie? Cytuj
piciu256 Napisano 2 Września 2017 Napisano 2 Września 2017 Ja ważę 55kg, żeby się nie zapadał potrzebne jest 45psi- dla tej wagi ideał to 50psi (ja jeżdżę na 60psi) wg. mnie jest to najlepsza waga dla tego widelca bo sprężyna negatywna najwięcej daje w wyniku czego widelec jest bardzo czuły Cytuj
kubarekin01 Napisano 2 Września 2017 Autor Napisano 2 Września 2017 Dzięki na taką odpowiedź czekałem. Jaki masz sag przy twojej wadze i 60psi? Cytuj
piciu256 Napisano 2 Września 2017 Napisano 2 Września 2017 Powiem ci szczerze że nie mierzyłem- po prostu pompowałem i upuszczałem trochę powietrza aż znalazłem ciśnienie które mi pasuje, teraz po zmierzeniu wychodzi koło 25% na siedząco, 30% na stojąco. Cytuj
kubarekin01 Napisano 2 Września 2017 Autor Napisano 2 Września 2017 Spoko dzieki. Dzisaj zamawiam mam nadzieję że będzie zadowolona bo teraz narzeka mi ze biorę ją w las a ona ma sprężynowy amortyzator i źle jej sie jeździ Cytuj
phoe Napisano 6 Września 2017 Napisano 6 Września 2017 (edytowane) Kup Epixona, wymień sprężyny na miękkie i się nie będzie zapadał. Edytowane 6 Września 2017 przez phoe Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi