Mod Team IvanMTB Napisano 1 Września 2017 Mod Team Napisano 1 Września 2017 Kłaniam, Jakoże zupełnie wypadłem z obiegu pytanie do zorientowanych. Komu w Tripolis można bez obawy zostawić heble Shimano 785/675 do przelania? Szacunek... I.
ArtGD Napisano 4 Września 2017 Napisano 4 Września 2017 Jeśli bywasz w okolicy Gdyni Chyloni to możesz wpaść do mnie. Swoje hamulce przelałem to i z twoimi damy sobie radę. A z warsztatów to mogę polecić DRE Rowery (Gdynia Demptowo), pracują tam ogarnięci panowie. W Gdańsku Wrzeszczu DRE też ma warsztat, ale tylko raz tam byłem, więc o ich umiejętnościach za wiele nie napiszę.
Mod Team IvanMTB Napisano 4 Września 2017 Autor Mod Team Napisano 4 Września 2017 Kłaniam, Podziękował za dobre słowo. Rezydować będę na Vitavie, także wypada do Chylonii przez "czarną" i Demptowo jak najbardziej. Szacunek... I.
ArtGD Napisano 5 Września 2017 Napisano 5 Września 2017 Na Wielkokackiej jest Zdrowy Rower. Nawet kiedyś dałem im coś z hamulcami do zrobienia i było OK, ale przy drugim spotkaniu byli inni mechanicy i jakieś takie marne wrażenie robili. Kumpel też coś na nich narzekał. Często kursuje wokół Witomina to i może gdzieś na trasie się zobaczymy Pozdro
Mod Team IvanMTB Napisano 5 Września 2017 Autor Mod Team Napisano 5 Września 2017 Kłaniam, No jest. Kupowałem u nich linkę do hebla jakoś tak w czerwcu... Często kursuje wokół Witomina to i może gdzieś na trasie się zobaczymy Sadzę, że to byłby naprawdę unikatowy strzał. W Tripolis bywam 2-3 razy do roku maks... Domicyl na takiej niezawielkiej wyspie koło Europy Szacunek... I.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.