perKac Napisano 1 Września 2017 Udostępnij Napisano 1 Września 2017 Szukam hamulców hydraulicznych za ok 400zł komplet. W tej cenie oprócz deorków ciekawe mi się wydały Level od Srama ale w internecie nie ma żadnych opinii na ich temat. Ktoś miał z nimi styczność lub wie coś o nich? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 2 Września 2017 Mod Team Udostępnij Napisano 2 Września 2017 https://www.forumrowerowe.org/user/195559-rainbowhunterpl/ on ma, jego zapytaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolarzjedrek Napisano 2 Września 2017 Udostępnij Napisano 2 Września 2017 Miałem sram levet T i szczerze nie polecam. Słaba siła hamowania w porównaniu do SLX M7000. 2 razy w przeciągu miesiąca zapowietrzyły mi się. Trudniej je odpowietrzyć niż Shimano. Oryginalne klocki bardzo długo się docierają, po 2 miesiącach użytkowania sprzedałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
perKac Napisano 3 Września 2017 Autor Udostępnij Napisano 3 Września 2017 Dzięki wielkie za pomoc. Zostanę przy Deorkach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Simple Napisano 3 Września 2017 Udostępnij Napisano 3 Września 2017 Ja z kolei żadnych problemów z nimi nie mam. Siła hamowania na fabrycznych klockach większa niż w poprzednich SLX m675, lepsza modulacja, brak jakichkolwiek problemów do tej pory (przejechane 2k km). Jedynie klamka w Shimano fajniejsza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marpok Napisano 4 Września 2017 Udostępnij Napisano 4 Września 2017 Nie wiem jak sram level, ale jeśli chodzi o level-t to również należę do tych szczęśliwców, którzy jak do tej pory nic złego na temat tych hamulców powiedzieć nie mogą Także chyba nie taki diabeł straszny Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.