Skocz do zawartości

[Obręcz] i Szprychy do 250zł (Tył)

DoDo

Rekomendowane odpowiedzi

Witam chciałbym sobie na wiosne kupić nową Obrecz i Szprychy. Lubie sobe poskakać na rowerku mam swój tor i na nim krzywię moje zwykłe aluminiowe obręcze była już 2 razy centorowana i jest znowu krzywa:).I nie wime jakie wybrać bop na wiosnę bydziemy urządzać z kumplami zawody i chcę do tego czasu kupić jak najmocniejszą obręcz z szprychami (waga moja to ok 55KG i mam dopiero 14lat więc muszę mieć już coś na przyszłość żeby na 2 lata chodziasz wysarczyły)

nie wiem czy przy swojej wadze potrzebujesz akurat najmocniejszej obreczy(wtedy wez atom lab trial pimp lub sun duble wide czy duble track)raczej dobra obrecz o wadze 700gr starczy a ze masz tyle akurat kasy to mozesz lzejsza ale tez mocna kupic na szrychy wydasz ze 40zł(DT champion chyba ze czarne to 80zł)wiec wybor zostaje calkiem spory mozesz miec ciekawe kolo na obreczy DT fr kosztuja akurat nieduzo byla przecena na czerwone o polowe chyba a normalnie byly po ponad 200 z tego co pamietam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...