geforc Napisano 31 Sierpnia 2017 Napisano 31 Sierpnia 2017 Witam, posiadam w rowerze siodełko WTB Volt. Bez problemu mogę je przesuwać przód tył ale pytanie brzmi jak mogę ustawić w nim pochylenie ? chodzi mi żeby tył siodła dać niżej a przód wyżej. Kombinowałem z śrubami pod siodełkiem ale nic to nie daje...
pand0ra Napisano 31 Sierpnia 2017 Napisano 31 Sierpnia 2017 To od jarzemka sztycy zależy jak i czy jest możliwość regulacji, jaka sztyca lub rower?
gtb Napisano 31 Sierpnia 2017 Napisano 31 Sierpnia 2017 Pochylenie siodełka regulujesz na jarzemku. Daj fotkę sztycy lub podaj jej model.
gtb Napisano 31 Sierpnia 2017 Napisano 31 Sierpnia 2017 Regulujesz na śrubach , wkręcając jedną a wykręcając drugą. Pochylenie w przód to skręcenie przedniej i wykręcenie tylnej , w tył na odwrót.
Mod Team IvanMTB Napisano 31 Sierpnia 2017 Mod Team Napisano 31 Sierpnia 2017 Temat usunięty. Powód: - pkt. 2b zasad pisania - brak klamrowego nazewnictwa tematu. Zobacz tutaj, jak założyć poprawnie temat: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/ .
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.