Skrokuu Napisano 31 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2017 Cześć wczoraj przyszedł do mnie elixir 3 na tył a mój problem polega na tym że zacisk wydaje się za mały na moją tarczę i "blokuje" się o ten plastik. Hamulec kupiłem pod dobry rozmiar tarczy, czy jest w ogóle możliwe to że jest niekompatybilny z moją obecną tarczą (Hayes) i muszę kupić nową po avida? Będę wdzięczny za każdego rodzaju pomoc ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rzezniol Napisano 31 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2017 Jaki "ten plastik" ? Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skrokuu Napisano 31 Sierpnia 2017 Autor Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2017 Ciężko mi to wytłumaczyć... Po prostu jakby koniec zacisku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 31 Sierpnia 2017 Mod Team Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2017 Bo elixiry sa przewidziane pod system 3d algin, czyli te podkładki jak masz w klockach do Vbrake. Pustego zacisku nie załozysz na widelec/rame czy adapter. Weź te cienkie podkładki z klocków do vbrake. Jak nie masz, przejdź sie po serwisach i poproś o stare, powinni tego mieć dużo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woojj Napisano 31 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2017 Weź te cienkie podkładki z klocków do vbrake no i trzeba pamiętać o nieco dłuższych śrubach ;-))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skrokuu Napisano 31 Sierpnia 2017 Autor Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2017 Już wszystko zrobione, dzięki wszystkim za pomoc. Dałem takie podkładki, które były w zestawie ale nie wyjąłem ich z pudełka, ponieważ uznałem że będą mi nie potrzebne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi