zgud Napisano 13 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2010 to 9.1 jest bordowa a nie 8.1 no ale wy pewnie wiecie lepiej ni z KS rowery Decathlon Zakopinka srebrny to on jest ale tylko na amorze a modele, które jeszcze w kilku sklepach stoją są faktycznie koloru fioletowego [wymieszanego z bordowym] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtekkrakow Napisano 13 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2010 9.1 jest też oprócz bordowego, ciemno szary/grafitowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zgud Napisano 13 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2010 9.1 jest też oprócz bordowego, ciemno szary/grafitowy 9.1 jest już tylko ciemno-szary/grafitowy:) bordo już wyprzedane... a na sezon 2010 zapowiadają się w pewnych elementach ciekawe zmiany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gdy Napisano 13 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2010 KS lepiej pokręć na rowerze bo za bardzo Cię chyba duma rozpiera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zgud Napisano 13 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2010 KS lepiej pokręć na rowerze bo za bardzo Cię chyba duma rozpiera dajcie już spokój i przestańcie strofować KS jak i Ty szanowny KS dajże spokój... bo Cię ktoś dłuższy stażem uświadomi o kolorach rowerów w Decathlonie na ten sezon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gdy Napisano 13 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2010 chyba KS jest świeżak w sklepie bo sie wznieca jak młody. całuje rączki Panie Kierowniku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 14 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2010 Panowie skończcie te wzajemne uprzejmości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
samp Napisano 14 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2010 No ja ponawiam prośbę bo widzę, że temat zszedł na inną drogę, jakby ktoś wiedział o jakieś wyprzedaży roweru Rockrider 8.1 z byle jakiego miasta to proszę o info lub innego godnego uwagi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zgud Napisano 14 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2010 No ja ponawiam prośbę bo widzę, że temat zszedł na inną drogę, jakby ktoś wiedział o jakieś wyprzedaży roweru Rockrider 8.1 z byle jakiego miasta to proszę o info lub innego godnego uwagi. ;napisz na gg: 5611116, w gliwicach mieliśmy jakąś obniżkę na 8.1, ale nie wiem czy jeszcze się utrzymała... [ta abstynencja od pracy ] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinKowalczyk Napisano 15 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 Decathlon miło mnie zaskoczył, pomimo zepsucia się zakupionego u nich towaru. W listopadzie we Wrocławiu kupiłem buty Kalenji kiprun 1000. Buty bardzo wygodne, jednak zaczął odklejać się bieżnik na czubku buta. Wczoraj znowu byłem we Wrocławiu, wziąłem buty. Po powiedzeniu, w czym problem, a także przedstawieniu karty ( paragon gdzieś zniknął) czekałem 5 minut na decyzję. Następnie dostałem zwrot kasy za buty, bez żadnego proszenia czy interweniowania. Tak łatwej i szybkiej reklamacji jeszcze nie miałem. Stąd też u nich kupiłem od razu drugie, trochę inne buty:). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gdy Napisano 15 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 nie załamuj mnie, kupiłem na promocji takie same ale jak na razie sie trzymają (jakies 250 km przebiegu/1,5mc używania).obów ma 2 lata gwarancji więc jest czas , żeby je dobrze wytestowac. w sumie szału nie ma ale za 90 pln (przecena z 269) nie ma co wymagać . paragonów jak ma sie karte nie trzeba trzymac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sorcerer Napisano 24 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 Ktos z W-wy nie wie czy jeszcze gdzies sa te slicki w promocji za komplet? Nie chce mi sie jezdzic od 1 strony wawy do drugiej w poszukiwaniu opon... Ewentualnie Lublin, kobieta zawsze moze podjechac i kupic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fotobiker Napisano 25 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 Byłem w Lbn w Deca w poniedziałek i nie było żadnych slicków w promocji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jimo Napisano 12 Października 2010 Udostępnij Napisano 12 Października 2010 Witam, odgrzeję kotleta. Czy ktoś miał bliższą styczność z tymi ciuchami z decathlona: http://www.decathlon.com.pl/PL/bluza-5-2-w-1-139597162/ http://www.decathlon.com.pl/PL/kurtka-miejska-elops-3-117082749/ Jeśli ktokolwiek widział, cokolwiek wie n/t wyżej wymienionych to uprasza się o podzielenie opinią. Zastanawiam się nad zakupem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.