Skocz do zawartości

[Sklep] Decathlon - co to w ogóle jest ?

TomekW

Rekomendowane odpowiedzi

to 9.1 jest bordowa a nie 8.1 no ale wy pewnie wiecie lepiej ni z KS rowery Decathlon Zakopinka :icon_mrgreen:

srebrny to on jest ale tylko na amorze :)

a modele, które jeszcze w kilku sklepach stoją są faktycznie koloru fioletowego [wymieszanego z bordowym]

KS lepiej pokręć na rowerze bo za bardzo Cię chyba duma rozpiera

dajcie już spokój i przestańcie strofować KS :D

jak i Ty szanowny KS dajże spokój... bo Cię ktoś dłuższy stażem uświadomi o kolorach rowerów w Decathlonie na ten sezon

No ja ponawiam prośbę bo widzę, że temat zszedł na inną drogę, jakby ktoś wiedział o jakieś wyprzedaży roweru Rockrider 8.1 z byle jakiego miasta to proszę o info lub innego godnego uwagi.

;

napisz na gg: 5611116, w gliwicach mieliśmy jakąś obniżkę na 8.1, ale nie wiem czy jeszcze się utrzymała... [ta abstynencja od pracy :thumbsup:]

Decathlon miło mnie zaskoczył, pomimo zepsucia się zakupionego u nich towaru.

W listopadzie we Wrocławiu kupiłem buty Kalenji kiprun 1000. Buty bardzo wygodne, jednak zaczął odklejać się bieżnik na czubku buta. Wczoraj znowu byłem we Wrocławiu, wziąłem buty. Po powiedzeniu, w czym problem, a także przedstawieniu karty ( paragon gdzieś zniknął):) czekałem 5 minut na decyzję. Następnie dostałem zwrot kasy za buty, bez żadnego proszenia czy interweniowania. Tak łatwej i szybkiej reklamacji jeszcze nie miałem. Stąd też u nich kupiłem od razu drugie, trochę inne buty:).

nie załamuj mnie, kupiłem na promocji takie same ale jak na razie sie trzymają (jakies 250 km przebiegu/1,5mc używania).obów ma 2 lata gwarancji więc jest czas , żeby je dobrze wytestowac. w sumie szału nie ma ale za 90 pln (przecena z 269) nie ma co wymagać . paragonów jak ma sie karte nie trzeba trzymac.

• 2 tygodnie później...
  • 7 miesięcy temu...

Witam, odgrzeję kotleta.

Czy ktoś miał bliższą styczność z tymi ciuchami z decathlona:

http://www.decathlon.com.pl/PL/bluza-5-2-w-1-139597162/

http://www.decathlon.com.pl/PL/kurtka-miejska-elops-3-117082749/

Jeśli ktokolwiek widział, cokolwiek wie n/t wyżej wymienionych to uprasza się o podzielenie opinią.

Zastanawiam się nad zakupem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...