gdy Napisano 20 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2009 GDYby był ktos zainteresowany to mają teraz na promocji oponki GEAX SAGUARO po 84,99/szt. chyba cena dobra bo na alledrogo w okolicach 130 chodzą. czuwaj !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dawwwid Napisano 14 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 Witam, Czy ktoś z Was orientuje się czy będą w tym roku w deca takie obniżki cen rowerów jak rok temu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel1315 Napisano 14 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 Niestety nie będzie... Ktoś na forum pisał, że zna Decathlon od wewnątrz i w tym roku nic takiego nie będzie, a po za tym gdyby były przeceny to zaczęły by się w grudniu, a potem wraz z początkiem roku ceny by jeszcze trochę opadły (tak było rok temu). Chyba, że chodzi Ci o grudzień 2010. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gdy Napisano 14 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 z tego co rozmawiałem kiedyś z facetem z działu rowerowego to mówił, że nie będą stosowac wyprzedaży sezonowych tylko końcówek serii(czyli jak to bywa jakieś kosmiczne rozmiary w sensie nietypowe) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel1315 Napisano 15 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 Mi w zeszłą zimę udało się nabyć RR 8.1 za 1999 zł, ponieważ wchodził nowy model i musieli wysprzedać stary. W tym roku niestety będzie nowego modelu, więc nie będzie zniżek. Może na przyszły sezon zrobią nową 8.1-kę i będą wyprzedawać obecną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dawwwid Napisano 23 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2010 I panowie myliliście się Są zniżki podobne jak w zeszłym roku. Np RR 8.1 kosztuję 2399zł ( zniżka z 2899zł ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zgud Napisano 23 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2010 I panowie myliliście się Są zniżki podobne jak w zeszłym roku. Np RR 8.1 kosztuję 2399zł ( zniżka z 2899zł ) wynik przypadku i kilku wbrew pozorom niepowiązanych wydarzeń Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TaZ Napisano 23 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2010 Sklepy faktycznie fajne. Jestem do nich pozytywnie nastawiony, ponieważ jeżdżę w ich ciuchach i sprawują się dobrze (gacie flat, topowa bluza z długim rękawem), a oferta marek decathlona jest ciekawa. Głównym minusem są wysokie (nawet bardzo) ceny na wszystko nie decathlonowych produktów, rzadkie przeceny no i niestety obsługa stara się jak może ale najczęściej nie ma zielonego pojęcia co do niej się mówi. Jeżeli chce się polegać na opinii obsługi decathlonu biada:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zgud Napisano 23 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2010 Sklepy faktycznie fajne. Jestem do nich pozytywnie nastawiony, ponieważ jeżdżę w ich ciuchach i sprawują się dobrze (gacie flat, topowa bluza z długim rękawem), a oferta marek decathlona jest ciekawa. Głównym minusem są wysokie (nawet bardzo) ceny na wszystko nie decathlonowych produktów, rzadkie przeceny no i niestety obsługa stara się jak może ale najczęściej nie ma zielonego pojęcia co do niej się mówi. Jeżeli chce się polegać na opinii obsługi decathlonu biada:P jak każdemu zdarzają się wpadki, aczkolwiek waść uraziłeś teraz Mię i moich ziomków niezmiernie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 23 Stycznia 2010 Mod Team Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2010 Klaniam, Decathlon jest OK. Wlasnie wrocilem z wypadu po bloki do Z-etek. W Decathlonie niecale 10 funtow w normalnych sklepach prawie 17. To bylo dobrze przejechane 100km Szacunek... I. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RAFI1784 Napisano 23 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2010 Jestem kierownikiem działu rowery/Rolki w decathlon Zakopianka, jeśli macie jakieś pytanka, walcie śmiało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rulez Napisano 23 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2010 Zakopianka to Decathlon w którym zrobiłem największe jednorazowe zakupy (spore), choć mam tam 450 km. I panowie myliliście się Są zniżki podobne jak w zeszłym roku. Np RR 8.1 kosztuję 2399zł ( zniżka z 2899zł ) A gdzie ta obniżka, bo na stronie Decathlona Gliwice jej nie widać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RAFI1784 Napisano 23 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2010 Być może nawet się spotkaliśmy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gdy Napisano 23 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2010 skończcie z dyskryminacją ludzi przychodzących z plecakami . jakoś nie spotkałem sie z tym , żeby kobietom ktos kazał zostawiać torebki w szafkach , mimo tego , że łatwiej jest do nich coś wsadzić niż do plecaka trzymanego na plecach . ostatnio miałem niezłą akcje z ochroną w deca plaza. jeszcze mnie straszyli że jak im nie pokaże co mam w środku to po policje zadzwonią . ale i tak nie pokazałem . druga sprawa, że szafek raczej nikt nie monitoruje i strach tam coś zostawić wartosciowego bo zamkek mozna wyrwac jedna ręką. więc darujcie sobie te straszonki z wzywaniem policji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zgud Napisano 23 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2010 Jestem kierownikiem działu rowery/Rolki w decathlon Zakopianka, jeśli macie jakieś pytanka, walcie śmiało i nie chcieliście nam do Gliwic przesłać 3 par rolek [fila thetis pro woman] około lipca a co do strony, trzeba wiele zmienić i udoskonalić a i w Gliwicach 5xc za 1700 i różne inne promocje na ciuchy, buty... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dawwwid Napisano 23 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2010 Zakopianka to Decathlon w którym zrobiłem największe jednorazowe zakupy (spore), choć mam tam 450 km. A gdzie ta obniżka, bo na stronie Decathlona Gliwice jej nie widać. Oczywiście w Gliwicach. a i w Gliwicach 5xc za 1700 i różne inne promocje na ciuchy, buty... A nie przypadkiem za 1599zł ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zgud Napisano 23 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2010 A nie przypadkiem za 1599zł ? a widzisz wystarczy 3 dni w pracy nie być a i 8XC [z kołami XTR] za 6300 był w rozmiarze M Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RAFI1784 Napisano 24 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2010 Co do strony no to niestety muszę wam przyznać ze jest bardzo niedoskonała i wolno się ładuje, jak napisałem jesrm KS, a nie ochroniarzem, jeżeli chodzi o plecaki to do ochrony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gdy Napisano 24 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2010 ochrona twierdzi , że zarzadzenie kierownictwa. zreszta to samo mówił mi KS. druga sprawa , że ceny np ciuchów już nie są tak konkurencyjne jak kiedys. zdecydowanie tańsze szmaty na allegro można kupić a jedne jak i drugie roboine są w chinach więc jakością nie odbiegaja od siebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RAFI1784 Napisano 24 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2010 to znaczy tak, ja wyrażę swoje prywatne zdanie, w wielu sklepach czuję się jak zlodziej, jeżeli mam zostawiać plecak w decathlonie to najpierw niech zrobią więcej szafek... a teraz realia co 5 klient wchodzący z plecakiem próbuje coś ukraść.. niestety tacy sa polacy... np w sklepach we francji w ogóle nie ma ochrony bo jest nie potrzebna... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gdy Napisano 24 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2010 skąd masz te wyliczenia, że co 5 ? chyba łatwiej coś wsadzić do kieszeni czy pod kurtke niż do plecaka a wiel osób podjeżdża tam rowerami wiec siłą rzeczy plecak ma . do szafek w trosce o bezpieczeństwo to radze nic nie wsadzac . zamki powyrywane w co drugiej . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RAFI1784 Napisano 24 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2010 nie jest łatwiej wsadzić coś pod kurtkę bo wszystko ma zabezpieczenia, teraz ludzie kradną a w plecakach, które są wyłożone folią aluminiową albo ołowiem stary sposób na niepikanie bramek, widać że nie kradniesz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gdy Napisano 24 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2010 czasem kobiece torebki są większe od plecaków rowerowych a mimo to im nie każecie ich zostawiac w szafkach . jak wszyscy to wszyscy , babcia też . co to za dyskryminacja ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RAFI1784 Napisano 24 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2010 gdy, jest jak jest, proponuję zakończyć temat bo nie rozumiem dlaczego tak ze mna rozmawiasz, jak bym to ja podejmował decyzję o polityce bezpieczeństwa Decathlon Polska? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gdy Napisano 24 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2010 bo jestes kierownikeim jednego z ich obiektów.ok , koniec. ciekawi mnie jeszczce jedna rzecz, czy na zachodzie np we francji jakość towarów jest taka sama . ostanio znajomy z deca we włoszech bodajze kupił fajne ciuchy (marki sieciwej ) a nie widze w naszych nic podobnego . czyzby nas znowu w jajo robiono ? BTW RAFI1784 jestes tu słuzbowo czy prywatnie ? bo jak służbowo to znak , że chyba zyski strasznie spadają skoro na forach trzeba budować wizerunek firmy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.