Skocz do zawartości

[Sklep] Decathlon - co to w ogóle jest ?

TomekW

Rekomendowane odpowiedzi

• 4 tygodnie później...

Niestety nie będzie...

Ktoś na forum pisał, że zna Decathlon od wewnątrz i w tym roku nic takiego nie będzie, a po za tym gdyby były przeceny to zaczęły by się w grudniu, a potem wraz z początkiem roku ceny by jeszcze trochę opadły (tak było rok temu).

Chyba, że chodzi Ci o grudzień 2010.

• 2 tygodnie później...

Sklepy faktycznie fajne. Jestem do nich pozytywnie nastawiony, ponieważ jeżdżę w ich ciuchach i sprawują się dobrze (gacie flat, topowa bluza z długim rękawem), a oferta marek decathlona jest ciekawa. Głównym minusem są wysokie (nawet bardzo) ceny na wszystko nie decathlonowych produktów, rzadkie przeceny no i niestety obsługa stara się jak może ale najczęściej nie ma zielonego pojęcia co do niej się mówi. Jeżeli chce się polegać na opinii obsługi decathlonu biada:P

Sklepy faktycznie fajne. Jestem do nich pozytywnie nastawiony, ponieważ jeżdżę w ich ciuchach i sprawują się dobrze (gacie flat, topowa bluza z długim rękawem), a oferta marek decathlona jest ciekawa. Głównym minusem są wysokie (nawet bardzo) ceny na wszystko nie decathlonowych produktów, rzadkie przeceny no i niestety obsługa stara się jak może ale najczęściej nie ma zielonego pojęcia co do niej się mówi. Jeżeli chce się polegać na opinii obsługi decathlonu biada:P

jak każdemu zdarzają się wpadki, aczkolwiek waść uraziłeś teraz Mię i moich ziomków niezmiernie...

Zakopianka to Decathlon w którym zrobiłem największe jednorazowe zakupy (spore), choć mam tam 450 km.

I panowie myliliście się Są zniżki podobne jak w zeszłym roku. Np RR 8.1 kosztuję 2399zł ( zniżka z 2899zł )

A gdzie ta obniżka, bo na stronie Decathlona Gliwice jej nie widać.

skończcie z dyskryminacją ludzi przychodzących z plecakami . jakoś nie spotkałem sie z tym , żeby kobietom ktos kazał zostawiać torebki w szafkach , mimo tego , że łatwiej jest do nich coś wsadzić niż do plecaka trzymanego na plecach . ostatnio miałem niezłą akcje z ochroną w deca plaza. jeszcze mnie straszyli że jak im nie pokaże co mam w środku to po policje zadzwonią . ale i tak nie pokazałem . druga sprawa, że szafek raczej nikt nie monitoruje i strach tam coś zostawić wartosciowego bo zamkek mozna wyrwac jedna ręką. więc darujcie sobie te straszonki z wzywaniem policji

Jestem kierownikiem działu rowery/Rolki w decathlon Zakopianka, jeśli macie jakieś pytanka, walcie śmiało :D

i nie chcieliście nam do Gliwic przesłać 3 par rolek [fila thetis pro woman] około lipca :)

a co do strony, trzeba wiele zmienić i udoskonalić

a i w Gliwicach 5xc za 1700 i różne inne promocje na ciuchy, buty...

Zakopianka to Decathlon w którym zrobiłem największe jednorazowe zakupy (spore), choć mam tam 450 km.

A gdzie ta obniżka, bo na stronie Decathlona Gliwice jej nie widać.

Oczywiście w Gliwicach.

a i w Gliwicach 5xc za 1700 i różne inne promocje na ciuchy, buty...

A nie przypadkiem za 1599zł ?

ochrona twierdzi , że zarzadzenie kierownictwa. zreszta to samo mówił mi KS. druga sprawa , że ceny np ciuchów już nie są tak konkurencyjne jak kiedys. zdecydowanie tańsze szmaty na allegro można kupić a jedne jak i drugie roboine są w chinach więc jakością nie odbiegaja od siebie

to znaczy tak, ja wyrażę swoje prywatne zdanie, w wielu sklepach czuję się jak zlodziej, jeżeli mam zostawiać plecak w decathlonie to najpierw niech zrobią więcej szafek... a teraz realia co 5 klient wchodzący z plecakiem próbuje coś ukraść.. niestety tacy sa polacy... np w sklepach we francji w ogóle nie ma ochrony bo jest nie potrzebna...

skąd masz te wyliczenia, że co 5 ? chyba łatwiej coś wsadzić do kieszeni czy pod kurtke niż do plecaka a wiel osób podjeżdża tam rowerami wiec siłą rzeczy plecak ma . do szafek w trosce o bezpieczeństwo to radze nic nie wsadzac . zamki powyrywane w co drugiej .

bo jestes kierownikeim jednego z ich obiektów.ok , koniec. ciekawi mnie jeszczce jedna rzecz, czy na zachodzie np we francji jakość towarów jest taka sama . ostanio znajomy z deca we włoszech bodajze kupił fajne ciuchy (marki sieciwej ) a nie widze w naszych nic podobnego . czyzby nas znowu w jajo robiono ? BTW RAFI1784 jestes tu słuzbowo czy prywatnie ? :P bo jak służbowo to znak , że chyba zyski strasznie spadają skoro na forach trzeba budować wizerunek firmy :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...