maciek3131 Napisano 2 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 Witam , mam takie pytanie , czy możne używa ktoś z was spodenek Sport Flat http://www.decathlon.com.pl/PL/kolarki-sport-flat-34942492/ . Zastanawiam sie nad ich kupnem. Czytałem ze te tańsze sa kiepskie. Spodenki beda używane prawie na co dzień i nie wiem czy zdadzą egzamin. Czy moze lepsze będa http://www.decathlon.com.pl/PL/kolarki-for...zarne-17879049/ Proszę o odpowiedzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
QWEY564 Napisano 2 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 jak za tę cenę... to może i coś warte, ale jaka cena by nie była wkładka po jakimś czasie zniknie... imho nie warto w Go Sporcie można za ok 60-70pln kupić przecenione(jeszcze latem 2008 roku) spodenki Campagnolo z wkładką z coolmaxu(są jeszcze w WolaParku, w Jankach... chyba w każdym sklepie z tej serii) mam i polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciek3131 Napisano 3 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 Dzieki przejadę sie i zobaczę te spodenki, moze jeszcze jakies opinie na Temat Sport Flat ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boba Napisano 14 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2009 Orientuje się ktoś, kiedy jakieś przeceny, promocje na rowery w Decathlonie będą? Mam zamiar kupić rower u nich, ale teraz wiosna, może jakieś przeceny? Bo nie wiem, czy kupować teraz, czy wstrzymać się (tylko ile) i kupić po przecenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rulez Napisano 14 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2009 To się spóźniłeś, bo przeceny skończyły się jakiś miesiąc temu, następne pewnie w październiku. Zresztą, ceny tegorocznych są niższe niż w ub. roku tych samych modeli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gdy Napisano 14 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2009 o przecenach możesz zapomnieć na jakies pół roku pewnie. dodatkowo dzisiaj na dziale rowerowym stwierdziłem , że prawie wszystkie towary mają naklejone nowe metki z cenami, niestety wyzszymi. np.: koła rowerowe z 149,99 na 179,99, siodełko selle xc ze 119,99 na 179,99, zestaw detek z 6,99 na 8,99. ale to pewnie przez KRYZYS. sukcesów życze !!! ps ostatniej zimy rozmawiałem z laską na rowerowym kiedy planują jakies przeceny na rowery i powiedziałą mi , że teraz robia przeceny tylko na końcówki serii , czyli jak zostają jakieś pojedyńcze egzemplarze w extremalnych rozmiarach zapewne . schodzą na psy powoli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boba Napisano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 Takich odp. potrzebowałem. Dzięki ludzie ) Czyli nie ma co się zastanawiać i czekać, tylko trzeba jechac i kupić. pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gdy Napisano 9 Maja 2009 Udostępnij Napisano 9 Maja 2009 nie wiem na czym polega taktyka zdobywania klientów przez tą sieć ale podwyzka niektórych cen o kilkanaście procent to lekkie przegięcie. przykład : opony michelin mud z 54,99 na 69,99. kolejny babol to na końcówkach serii zamiast obnizyc cene to ją podnieśli. przykład: plecak z 69,99 na 74,99. moglib y chociaż stare metki usuwać , żeby nie mozna było wyczić jak walą w pręta z klientami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek242 Napisano 3 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Przejeżdżałem przez Opole, a że własnie potrzebowałem pompkę do amortyzatora to wdepnąłem do tamtejszego decathlona. Spytałem się sprzedawcy, ktory kręcił się na dziale rowerowym o pompkę do amortyzatora, zrobił wielkie oczy i stwierdził, że nie mają takiego czegoś ale jak już wszedłem to poszedłem w regały, no i co? no i wisiały sobie spokojnie pompki do amorków. Nie ma to jak profesjonalizm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zgud Napisano 3 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 decathlon Gliwice RR 9.1 model 2008 za 2999 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtekkrakow Napisano 3 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 w Krakowie też podrożały te 9.1, o kilkaset złotych, ale ja się nie dziwię, sezon w pełni a oni od dawna mieli bdb ceny, spadną na zime/jesień Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zgud Napisano 3 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 tylko ze model 2008 jest tańszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paciek Napisano 5 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 Witam, ktoś kiedyś się wypowiadał nie za dobrze o serwisie Decathlon-a w Sosnowcu... nie wiecie czy może coś się zmieniło albo ktoś już tam był i oddawał swój sprzęt ??Jak on wyglądał po "przeglądzie" chyba że znacie jakiś inny dobry serwis na terenie Katowic,Sosnowca z góry dzięki za odp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtekkrakow Napisano 12 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2009 Jeśli kogoś interesuje. Byłem w krakowskim Decathlonie dziś, ten przy Plazie. Jest tam bordowy Rockrider 9.1 przeceniony na 3000 zł specyfikacja: http://www.decathlon.com.pl/PL/rockrider-9-1-25136669/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zgud Napisano 12 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2009 w gliwicach za 2799 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtekkrakow Napisano 12 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2009 I nic nie piszesz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zgud Napisano 16 Października 2009 Udostępnij Napisano 16 Października 2009 Decathlon Gliwice RR 9.2 za 3999 rozmiar: L link: http://www.decathlon.com.pl/PL/rockrider-9-2-25136885/ jakby ktoś potrzebował pomocy, mogę kupić wysłać itd... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mr. Dry Napisano 27 Października 2009 Udostępnij Napisano 27 Października 2009 A co sądzicie o butach b'twin? Wyglądają całkiem fajnie ale to na necie. Konkretnie Rockrider 8 XC. Jestem z Częstochowy i u nas dopiero budują sklep. Ponoć ma być otwarty jeszcze w tym roku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patryke Napisano 27 Października 2009 Udostępnij Napisano 27 Października 2009 Oglądałem je w sklepie i szału nie robią. Wykonanie takie średnie jak na mój gust... Osobiście bym poszukał czegoś innego, sprawdzonego np. od Shimano. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zgud Napisano 27 Października 2009 Udostępnij Napisano 27 Października 2009 A co sądzicie o butach b'twin? Wyglądają całkiem fajnie ale to na necie. Konkretnie Rockrider 8 XC. Jestem z Częstochowy i u nas dopiero budują sklep. Ponoć ma być otwarty jeszcze w tym roku. in plus: przewiewne, mocne, dobre rzepy in minus: brak klamry, cena - w tej kwocie można znaleźć coś lepszego:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mr. Dry Napisano 28 Października 2009 Udostępnij Napisano 28 Października 2009 Faktem jest, że na chwilę obecną można na allegro kupić sh-m122 poniżej 300 PLN z przesyłką, ale jeśli z okazji otwarcia Decathlon zrobiłby jakąś promocje i kosztowałyby z 250 to raczej bym się skusił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fotobiker Napisano 28 Października 2009 Udostępnij Napisano 28 Października 2009 rok temu te buty kosztowaly po obniżce chyba 180 zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CORKY Napisano 2 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 W Bielsku-Białej koło Auchan powstaje nowy Decathlon. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mr. Dry Napisano 2 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 rok temu te buty kosztowaly po obniżce chyba 180 zł Jak by były za taką kasę to bym brał bez oglądania się, nawet jak miałyby wytrzymać góra 2 sezony. Letnie sezony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
flubi Napisano 24 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 Ja w Warszawie polecam te sklepy. Rowerek od roku mam (RR 8.2) Serwisowalem juz amortyzator bo sie zepsul na gwarancji - wymienili uszczelki i smignalem juz 5000 km bez problemow. Hak od przerzutki jak zgialem, to dostalem od reki. Ciuchy rowerowe na lato i zime mam wszystkie z Decathlona - jedynie buty chcialem lepsze (z klamra), a tam takich nie miewaja. (Te buty co maja przymierzalem i jak na swoja cene sa OK.) Ogolnie bardzo polecam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.