Skocz do zawartości

[Sklep] Decathlon - co to w ogóle jest ?

TomekW

Rekomendowane odpowiedzi

Witam , mam takie pytanie , czy możne używa ktoś z was spodenek Sport Flat http://www.decathlon.com.pl/PL/kolarki-sport-flat-34942492/ . Zastanawiam sie nad ich kupnem. Czytałem ze te tańsze sa kiepskie. Spodenki beda używane prawie na co dzień i nie wiem czy zdadzą egzamin. Czy moze lepsze będa http://www.decathlon.com.pl/PL/kolarki-for...zarne-17879049/ Proszę o odpowiedzi :)

jak za tę cenę... to może i coś warte, ale jaka cena by nie była wkładka po jakimś czasie zniknie... imho nie warto

w Go Sporcie można za ok 60-70pln kupić przecenione(jeszcze latem 2008 roku) spodenki Campagnolo z wkładką z coolmaxu(są jeszcze w WolaParku, w Jankach... chyba w każdym sklepie z tej serii)

mam i polecam

• 2 tygodnie później...

Orientuje się ktoś, kiedy jakieś przeceny, promocje na rowery w Decathlonie będą? Mam zamiar kupić rower u nich, ale teraz wiosna, może jakieś przeceny? Bo nie wiem, czy kupować teraz, czy wstrzymać się (tylko ile) i kupić po przecenie.

o przecenach możesz zapomnieć na jakies pół roku pewnie. dodatkowo dzisiaj na dziale rowerowym stwierdziłem , że prawie wszystkie towary mają naklejone nowe metki z cenami, niestety wyzszymi. np.: koła rowerowe z 149,99 na 179,99, siodełko selle xc ze 119,99 na 179,99, zestaw detek z 6,99 na 8,99. ale to pewnie przez KRYZYS. sukcesów życze !!!

ps

ostatniej zimy rozmawiałem z laską na rowerowym kiedy planują jakies przeceny na rowery i powiedziałą mi , że teraz robia przeceny tylko na końcówki serii , czyli jak zostają jakieś pojedyńcze egzemplarze w extremalnych rozmiarach zapewne . schodzą na psy powoli

• 4 tygodnie później...

nie wiem na czym polega taktyka zdobywania klientów przez tą sieć ale podwyzka niektórych cen o kilkanaście procent to lekkie przegięcie. przykład : opony michelin mud z 54,99 na 69,99. kolejny babol to na końcówkach serii zamiast obnizyc cene to ją podnieśli. przykład: plecak z 69,99 na 74,99. moglib y chociaż stare metki usuwać , żeby nie mozna było wyczić jak walą w pręta z klientami

• 4 tygodnie później...

Przejeżdżałem przez Opole, a że własnie potrzebowałem pompkę do amortyzatora to wdepnąłem do tamtejszego decathlona. Spytałem się sprzedawcy, ktory kręcił się na dziale rowerowym o pompkę do amortyzatora, zrobił wielkie oczy i stwierdził, że nie mają takiego czegoś :icon_wink: ale jak już wszedłem to poszedłem w regały, no i co? no i wisiały sobie spokojnie pompki do amorków. Nie ma to jak profesjonalizm :)

Witam, ktoś kiedyś się wypowiadał nie za dobrze o serwisie Decathlon-a w Sosnowcu... nie wiecie czy może coś się zmieniło albo ktoś już tam był i oddawał swój sprzęt ??Jak on wyglądał po "przeglądzie" chyba że znacie jakiś inny dobry serwis na terenie Katowic,Sosnowca :) z góry dzięki za odp.

• 1 miesiąc temu...
  • 3 miesiące temu...
  • 2 tygodnie później...

A co sądzicie o butach b'twin? Wyglądają całkiem fajnie ale to na necie. Konkretnie Rockrider 8 XC. Jestem z Częstochowy i u nas dopiero budują sklep. Ponoć ma być otwarty jeszcze w tym roku.

in plus: przewiewne, mocne, dobre rzepy

in minus: brak klamry, cena - w tej kwocie można znaleźć coś lepszego:)

• 4 tygodnie później...

Ja w Warszawie polecam te sklepy. Rowerek od roku mam (RR 8.2) Serwisowalem juz amortyzator bo sie zepsul na gwarancji - wymienili uszczelki i smignalem juz 5000 km bez problemow. Hak od przerzutki jak zgialem, to dostalem od reki. Ciuchy rowerowe na lato i zime mam wszystkie z Decathlona - jedynie buty chcialem lepsze (z klamra), a tam takich nie miewaja. (Te buty co maja przymierzalem i jak na swoja cene sa OK.) Ogolnie bardzo polecam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...