Mod Team bogus Napisano 24 Marca 2008 Mod Team Udostępnij Napisano 24 Marca 2008 A mnie się rozwaliło siodełko z Decathlona po 300 km. Jeśli można wiedzieć ile dałeś za ten plecak z camelbackiem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
QWEY564 Napisano 24 Marca 2008 Udostępnij Napisano 24 Marca 2008 ...i najlepiej daj linka lub foto bo te wszystkie bukłaki z decathlonu mają podobne/takie_same_nazwy, a często są zupełnie różne(co roku chyba są nowe, inne systemy i ustniki etc) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 24 Marca 2008 Udostępnij Napisano 24 Marca 2008 kabanosdg będą w tym roku jakieś nowe modele camelbacków w dobrych cenach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nabial Napisano 24 Marca 2008 Udostępnij Napisano 24 Marca 2008 tak w ogole, to jak pracuje ktos z was w tym sklepie, to moze moglby informowac nas wczesniej o nadchodzacych przecenach, ciekawszym asortymencie itp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kabanosdg Napisano 25 Marca 2008 Udostępnij Napisano 25 Marca 2008 Schwefel - ja kupowałem w zeszłym roku, takiego biało-czerwono-czarnego za 49zł (jestem bardzo zadowolony). W tym roku przyjechało kilka nowych natomiast muszę zobaczyć ceny bo nie pamiętam. nabial - w tym roku przeceny już były na ciuchy zimowe. Teraz znowu są niby ceny podwyższone, ale wystarczy poczekać aż się trochę cieplej zrobi i polecą znowu w dół. Jak będę miał więcej info to podam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamykyo Napisano 25 Marca 2008 Udostępnij Napisano 25 Marca 2008 to fajnie, że jest ktoś kto tam pracuje to będziemy mieć info ja też poluję na jakiegoś fajnego camelbacka jak za 49 kupiłeś to rzeczywiście atrakcyjna cena Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
QWEY564 Napisano 25 Marca 2008 Udostępnij Napisano 25 Marca 2008 nie ma co polować, wystarczy podjechać do decathlonu i kupić... ja jak na razie na swojego nie narzekam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamykyo Napisano 25 Marca 2008 Udostępnij Napisano 25 Marca 2008 nie ma co polować, wystarczy podjechać do decathlonu i kupić... ja jak na razie na swojego nie narzekam A jaki masz dokładniej model? ile dałeś? może umieściłeś temat o nim w dziale testy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
QWEY564 Napisano 25 Marca 2008 Udostępnij Napisano 25 Marca 2008 http://www.decathlon.com.pl/PL/product_8034508-20724074/ raczej ten ale jak patrzę na ofertę decathlonu to teraz nie mogę ich od siebie odróżnić... są jakieś różnice pomiędzy tymi za 49 a tym z linka?? http://www.decathlon.com.pl/PL/water-bag-20711346/ tu asortyment plecaków cały jest na test jeszcze za wcześnie ale kiedyś na pewno się pokaże o ile jeszcze nie ma... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Janisław Napisano 25 Marca 2008 Udostępnij Napisano 25 Marca 2008 A mnie w zeszłą sobotę udało się trafić w Decathlonie promocję na ten plecaczek za jedyne 99 zł: http://www.decathlon.com.pl/PL/product_3000178-20723778/ To i bez wahania zakupiłem - na rower i snowboard jak znalazł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
QWEY564 Napisano 25 Marca 2008 Udostępnij Napisano 25 Marca 2008 możesz zrobić zdjęcie bukłaka?? żeby było widać ustnik i te wszystkie obrazki i napisy.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kabanosdg Napisano 26 Marca 2008 Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 Ja mam tego: http://www.decathlon.com.pl/PL/product_8017681-20723945/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Janisław Napisano 31 Marca 2008 Udostępnij Napisano 31 Marca 2008 możesz zrobić zdjęcie bukłaka??żeby było widać ustnik i te wszystkie obrazki i napisy.. Jak dotrę do domu to wrzucę jakieś fotosy. A w międzyczasie mam pytanie do kolegi z Decathlona - mógłbyś podać jakąś dokładniejszą specyfikację tego roweru? http://www.decathlon.com.pl/PL/rockrider-5-2-17908949/ Znajoma szuka czegoś względnie taniego do rekreacyjnej jazdy i myślała właśnie nad Rockriderem 5.2 Danke! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andi333 Napisano 31 Marca 2008 Udostępnij Napisano 31 Marca 2008 Janisław polecam rockraidera 5,2 przejezdziłem na nim w tamtym roku prawie 3000 km i spoko nic się nie działo,nawet kapcia nie złapałem Teraz mój syn go odziedziczył i jest zadowolony. Wymieniłem w tym roku cały osprzęt na alivio i żyleta żebym nie miał to bym nie polecał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kabanosdg Napisano 31 Marca 2008 Udostępnij Napisano 31 Marca 2008 Janisław No więc tak: Plusy: - Dobry rowerek pod upgrade (ewentualny) - Przy takiej sumce naprawdę godna pozycja - Mało awaryjny - GWARANCJA: 5 lat rama, 2 lata osprzęt (wszystko poza ramą i amorem), 1 rok amor - Według mnie naprawdę ładne malowanie Minusy: - Amor (nie że awaryjny tylko po prostu zwykła sprężynka) - dla "niedzielnego" rowerzysty wystarczy w 100% - Odblaski na pedałach - odlecą szybciej niż wyjedziesz rowerem ze sklepu (dosłownie) - Hak przerzutki można dokupić wyłącznie w decathlonie (koszt około 20 kilku zł) Awaryjność: - Jedynie co to klocki się szybko klientom wycierały - Przy intensywnej eksploatacji pojawi się lekki luz na amorze Ogólnie: Naprawdę dobry rowerek. Alu mostek, kiera, sztyca, wygodne siodełko, rama alu 6061, manetki zaskakująco dobrze się sprawują, przerzutka tył altus, przód zwykły shimano (da się tak wyregulować że nie ma przełożenia na którym ociera łańcuch - przy tej klasie to "sukces"), v-k'i alu (dobrze hamują), obręcze Rigida obrączkowane (obrączki w miejscu otworów na szprychy), piasty na zaciski (obie) rama, koła i amor przystosowane pod tarcze (choć do tego amora darowałbym tarczę), korba zwykłe alu, suport pakiet kwadrat zamknięty, oponki stricte górskie no i na koniec amorek - zwykły spinner Reasumując naprawdę warto kupić ten rowerek tym bardziej dla kobiety (nie piszę tego żeby się podlizać w robocie - już niedługo żegnam się z tą firmą ). Swoje uzasadnienie popieram opiniami wieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeelu klientów oraz własnymi testami Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lanc91 Napisano 31 Marca 2008 Udostępnij Napisano 31 Marca 2008 Rowerki decathlon to dobry sprzet jak za takie ceny tylko jednym minusem jest dostepnos hakow. W decathlonie we Wroclawiu powiedzieli ze sciagna za 1,5 miesiaca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gevera Napisano 2 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2008 ja camelbacka za 39zł znalazłam (; w decathlonie właśnie, i jak do tej pory sprawuje się świetnie (: sporo rzeczy kupuję tam, głównie na przecenach i nie tylko w dziale rowerowym i jestem całkiem całkowicie usatysfakcjonowana (: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pavlitto Napisano 5 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2008 Mam od nich kilkanaście koszulek bawełnianych, świetne na rower. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaczor Dodgers Napisano 5 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2008 Ja kupiłem w tym roku kurtkę z windstopera za 169 zł marki b'Twin i naprawde mogę szczerze polecić. Przy temperaturze -10 pod spodem koszulka rowerowa na krótki rękaw i na to ta kurtka i bomba. Świetnie zrobiona, z przodu całość z windstopera razem z rękawami, a plecy i wewnetrzna cześć rękawów zrobiona z ocieplanego materiału zapewniającego wentylacje . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maxiu14 Napisano 6 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2008 W Decathlonie zaopatrzylem sie w zestaw podrecznych narzedzi,pompke,detki,opony i szczerze moge polecic ten sklep.Kupuje w sklepie w Sosnowcu , bardzo mila obsluga. Szczerze Polecam ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kabanosdg Napisano 6 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2008 Wszem i wobec mogę oznajmić że już nie pracuję w Deca (Sosnowiec) - powód: bardzo nieładnie przygrali z pieniędzmi (nie polecam pracy tam - nie ma szans na podwyżkę czy awans wbrew temu co obiecują na rozmowie wstępnej- teraz już to wiem). Co się z tym wiąże to to, że teraz na serwisie pracuje chłopak który nie potrafi wymienić dętki - ale jest serwisantem rowerowym;) Poza tym na dziale rowery nie lepsza ekipa Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andi333 Napisano 6 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2008 To fakt obsługa na dziale rowerowym i serwis w Sosnowcu okresle krótko do dupy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maxiu14 Napisano 6 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2008 W czwartek odwiedze Deca w Sc, to dokladniej ocenie sprawe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gary Napisano 8 Maja 2008 Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 W Gliwicach Obsługa na dziale rowerowym ja okresle jako wielka pomylke Czego sie nie spytasz to nic nie wiedza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kabanosdg Napisano 11 Maja 2008 Udostępnij Napisano 11 Maja 2008 Widziałem, że decathlon rozpaczliwie poszukuje pracowników - oferta w "Rowerowe forum na max!" - szkoda że zamknięty temat. Hehe chcą mieć profesjonalistów za pieniądze jak dla laików. PS: worek ściem, ja się już przejechałem. A już na pewno nie ma miłej atmosfery na dziale Rowery/Serwis w Sosnowcu z tamtejszym "komando" kierownikiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.