Skocz do zawartości

[Sklep] Decathlon - co to w ogóle jest ?

TomekW

Rekomendowane odpowiedzi

W zwiazku z tym , ze w moim miescie w Auchanie otwieraja pierwszego decathlona ( w listopadzie bodajze) , chcialem sie dowiedziec cos wiecej na ten temat . Jak mniejwiecej wyglada tam asortyment ( to ma byc spory sklep ) ? Czy jest to sklep np taki jak Fan sport czyli drogi i nastawiony na bogatych bikerów ?

Slyszalem tez , ze robia ciuchy i rowery pod własna marką . Jak jest z jakoscią ?

Na swoich półkach mają tanie a obok drogie rzeczy. Dobre porównanie co za dodatkowe 100zł można dostać więcej u bardziej renomowanego producenta.

Ciuchy rowerowe mają świetne. Zaopatruje się tylko u nich, bo nigdzie w Wawie nie mają tak dobrych cen. Co do rowerów to w Reducie mają raczej cienkie, brakuje droższych modeli.

Mają dobre ceny na narty, ale buty są już po normalnych cenach.

Ogólnie dobry sklep, dużo lepszy od Go-sporta.

• 1 miesiąc temu...

Ja się z Lobsterem umówiłem pod Decathlonem i zaraz po odebraniu roweru polazłem tam z ojcem. Byłem bardzo miło zaskoczony :) Asortyment naprawdę ogromny, ciuchy rowerowe (kupiłem wtedy spodenki), akcesoria i w ogóle wszystko :P

Nawet nie wiedziałem, że u nas teraz jest... Chyba się wybiorę, zwłaszcza, że bus za free :D

• 4 miesiące temu...

Ja mam kurtkę b'Twin ale nie wiem jaki to model (taka siwa z odblaskami z tyłu). Na deszcz jest bardzo dobra, prawie w ogóle nie przemaka, można wozić telefon w kieszeni bez obawy o niego. W suche, chłodne dni już nie jest tak pięknie. Materiał jest niezbyt przewiewny i przy szybkiej jeździe można się trochę spocić, ale jak się odepnie rękawy i nieco rozsunie pod szyją to daje radę.

W Lublinie też otwieraja sklep i troche sie zastanawiam bo szukaja ludzi do obslugi na poszczegolne działy np:rower i akcesoria.W sumie to dobra sprawa gadasz o rowerach i jeszcze ci z to płaca :) nom ale niestety moge tak dopiero po maturze:( a jesli chodzi o asortyment to fajna sprawa ciuchy tanie i dobre faktycznie troche brakuje rowerów droższych ,jak byłem w wawie to kupilem sobie 3 detki. detka 15zl-130g :)

Onkiel > Kurtka zarówno oddycha dobrze jak i przed deszczem chroni [do pewnego momentu oczywiście] :)

Shogun > Jeśli masz w tej kurtce wszyte coś na kształt ceraty to nie dziw się że nie oddycha superowo, ale za to jest bardziej nieprzemakalna <_<

Lukas_Mako > W Lublinie to najbardziej szukają ludzi na KS-ów, ztcw ofert na stanowisko Sprzedawca i Sprzedawca/Serwisant jest już około 100 a na sezon zatrudnionych będzie max 20 :)

A jeśli szukasz rowerków droższych to są [w Wawie] zarówno w Reducie jak i na Targówku :P

Ja kupiłem w cecathlonie już sporo rzeczy, głównie ciuszki: dresik do biegania (jeździłem w nim w zimie :)), 2 długie koszulki całkiem przyjemne, 2 pary krótkich spodenek i krótką koszulkę, ale tych jeszcze nie testowałem <_< Poza tym jakiś scyzoryk z imbusami za 15zł, który był niezły poza tym że raz się rozpadł :P(trzeba było skręcić) ale na jednej z wycieczek pożyczyłem go komuś i nawet nie wiem komu.

PS: Jeżeli ktoś teraz chce się wybrać na zakupy ubranek to odradzam, a przynajmniej 2 tygodnie temu nic nie było. Sprzedawca powiedział że zamawiali ciuszki rok wcześniej z tym, że w marcu jeszcze mrozy i śniegi były więc nie spieszyło im się :)

W Sosnowcu ubrania już są i całkiem fajne spodenki za 27 zł... szkoda, że nie ma jeszcze tych z szelkami za 49 zł.

Mam te spodenki faktycznie moim zdaniem są bardziej niż zadowalające (biorąc pod uwagę ich cenę oczywiścię ;) )

• 11 miesięcy temu...

Powiem tak... co by kto nie mówił jest to jedyny sklep gdzie można coś kupić i do 30dni zwrócić to lub wymienić bez żadnych problemów czy się paragon ma czy też nie.

Co do cen to czasami są okazje czasami są ceny przesadzone.

Ps: pracuję w nim więc wszystko jest z pierwszej ręki :)

Ceny rewelacja. Towar jak na razie naciełem się tylko raz a mianowcie niezbyt sprawdziły się te najtansze spodenki z pampersem. Szorty za 49zl genialne, dętki 2szt 7zl chyba najlepsze na jakich mialem okazję jezdzic, na pewno najwytrzymalsze. Koszulka Quechua z nowa dry świetna. Mam jeszcze bluze thermo Kalenji, plecak z camelbackiem rockrider 5L wszystkie rzeczy są świetne. Moim zdaniem stosunek jakosc/cena jest nie do pobicia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...