m16iki Napisano 31 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2017 Witam, ostatnio pękł mi hak i co z tym idzie przerzutka z tyłu zwisała na łańcuchu i kupiłem nowy hak i przykręciłem go do ramy odbrze wszystko się trzyma problem teraz jak chcę przykręcić przerzutke do haka to chyba śrubka jest za duża da się do połowy wkręcić i co dalej zrobić przykręcić na chama czy co.. jak coś jest niezrozumiałe to pisać... Proszę o pomoc.pozrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 31 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2017 Uwalony gwint w haku/ na przerzutce? Przerzutka normalnie wkręca się w resztki starego? Wkręcasz prosto? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
m16iki Napisano 31 Sierpnia 2017 Autor Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2017 tak w starą się dobrez wkręca spróbuje jeszcze raz dzisiaj a jak nie wyjdzie to co zrobić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Garlock Napisano 31 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2017 1. Obejrzeć gwint w haku, czy nie poważniejszego uszkodzenia 2. Kupić to: http://allegro.pl/gwintownik-m10x1-drobnozwojowy-corona-2-szt-c9077-i6463436808.html 3. Przegwintować otwór Ew. zamiast pkt 2 i 3 wizyta w serwisie. Nie próbuj na siłę wkręcać śruby, bo zerwiesz gwint i będziesz kupował nowy hak lub naprawiał czymś takim: https://www.######.pl/product-pol-40599-Redukcja-naprawcza-haka-przerzutki-M12x1-M10x1.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
m16iki Napisano 31 Sierpnia 2017 Autor Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2017 hak ma dobry gwint w sensie nie wyrobiony, zamówie ten gwintownik bo takiego nie mam i napisze na jakieś 3 dni jakie są postępy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team michuuu Napisano 31 Sierpnia 2017 Mod Team Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2017 hak ma dobry gwint w sensie nie wyrobiony Jak się śruba nie wkręca to ne jest dobry. Pewnie zapomnieli o drugim gwintowniku z kompletu albo nie zapomnieli ale niedogwintowali. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
m16iki Napisano 31 Sierpnia 2017 Autor Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2017 no przegwintuje to i się zobaczy tylko muszę czekać za dostawą z allegro.dzięki za wszystkie odpowiedzi, pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.