Imar Napisano 30 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2017 Cześć. Zakupiłem nowy stojak serwisowy Bike Hand YC-100BH. Brakuje mi możliwości zablokowania kierownicy. Czy ktoś korzysta z takiej blokady jak w tym stojaku? http://allegro.pl/serwisowy-stojak-rowerowy-na-rower-30kg-i6898881479.html Gdzie coś takiego mogę dostać, przeszukałem internety i nigdzie nie mogę czegoś takiego znaleźć. Jest jeszcze uchwyt typu Park Tool HBH-2. Ewentualnie podobna blokada producenta Velomann. Pytanie co lepiej się sprawdza w praktyce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dran2 Napisano 30 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2017 Gdzie coś takiego mogę dostać Możesz zrobić z kija od szczotki. To patyk i dwie pętelki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siimon Napisano 30 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2017 Czy ktoś korzysta z takiej blokady jak w tym stojaku? Tak, ja korzystam za każdym razem. Bardzo przydatna rzecz, ten z zestawu ma regulowaną długość i regulowane gumowe pętelki na końcach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imar Napisano 30 Sierpnia 2017 Autor Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2017 Podstawowe pytanie. Gdzie dostanę taką blokadę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.