Skocz do zawartości

[szosa cannondale] proszę o opinie

StaszekM

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Skoro już kupiłeś rower, to jest najlepszy ze wszystkich bo twój. Proponuję żebyś już się nie zastanawiał czy mogłeś zrobić lepszy zakup, bo po co Ci to. Ciesz się jazdą i szybkością jaką daje szosówka. Powodzenia  :thumbsup:

Napisano

masz rowerek endurance dobrej marki i przyzwoitym osprzęcie na którym wjedziesz prawie wszystko. Ciekawe malowanie tego widelca, wygląda przez to filigranowo :)

poza tym jak przedmówca zaznaczył częsciowo- musztarda po obiedzie  :thumbsup:

Wybrałeś, kupiłeś, jeździj dzielnie  ;)

Napisano

Dzięki za odpowiedzi. Wiem ze kupiłem i już nie zmienie tego. Jeździ się fajnie, nie narzekam.

Miałem okazję a wielkiego wyboru w tych cenach nie miałem dlatego chciałem uzyskać jakieś opinie.

Pozdrawiam

Napisano

Moim zdaniem bardzo udany wybór. Jest to rower typu endurance, a od takiego najczęściej warto rozpoczynać swoją przygodę z szosą. W dodatku renomowany producent i podana cena też wcale nie jest taka zła jeśli brać pod uwagę markę. 32 szprychy w kołąch sprawiają, że będą dość wytrzymałe. Kaseta 11-32 pozwoli jeździć swobodnie po pagórkowatym terenie. W dodatku rower fajnie wygląda, a to też ważne ;) Ja bym był zadowolony z wyboru na Twoim miejscu :P Jeśli nikt Ci nie doradzał to moim zdaniem dobrze trafiłeś.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...