StaszekM Napisano 30 Sierpnia 2017 Napisano 30 Sierpnia 2017 Witam forumowiczów, Rozpoczynam przygodę z rowerem szosowym, zakupiłem oto taki sprzęt i proszę o opinie czy na początek jest to dobry zakup. Ewentualnie co mogłoby być lepsze. Proszę się nie sugerować ceną bo jest zawyżona ale to inna bajka. https://www.cyclesuperstore.ie/shop/pc/viewPrd.asp?idproduct=100174
Waza Napisano 30 Sierpnia 2017 Napisano 30 Sierpnia 2017 Skoro już kupiłeś rower, to jest najlepszy ze wszystkich bo twój. Proponuję żebyś już się nie zastanawiał czy mogłeś zrobić lepszy zakup, bo po co Ci to. Ciesz się jazdą i szybkością jaką daje szosówka. Powodzenia
lederfox34 Napisano 30 Sierpnia 2017 Napisano 30 Sierpnia 2017 masz rowerek endurance dobrej marki i przyzwoitym osprzęcie na którym wjedziesz prawie wszystko. Ciekawe malowanie tego widelca, wygląda przez to filigranowo poza tym jak przedmówca zaznaczył częsciowo- musztarda po obiedzie Wybrałeś, kupiłeś, jeździj dzielnie
StaszekM Napisano 30 Sierpnia 2017 Autor Napisano 30 Sierpnia 2017 Dzięki za odpowiedzi. Wiem ze kupiłem i już nie zmienie tego. Jeździ się fajnie, nie narzekam. Miałem okazję a wielkiego wyboru w tych cenach nie miałem dlatego chciałem uzyskać jakieś opinie. Pozdrawiam
TommyMasta Napisano 30 Sierpnia 2017 Napisano 30 Sierpnia 2017 Moim zdaniem bardzo udany wybór. Jest to rower typu endurance, a od takiego najczęściej warto rozpoczynać swoją przygodę z szosą. W dodatku renomowany producent i podana cena też wcale nie jest taka zła jeśli brać pod uwagę markę. 32 szprychy w kołąch sprawiają, że będą dość wytrzymałe. Kaseta 11-32 pozwoli jeździć swobodnie po pagórkowatym terenie. W dodatku rower fajnie wygląda, a to też ważne Ja bym był zadowolony z wyboru na Twoim miejscu Jeśli nikt Ci nie doradzał to moim zdaniem dobrze trafiłeś.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.