Stefan_57 Napisano 28 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2017 Witam w moim fox 32 nie mam takiej części do prowadzenia przewodu hamulca gdy patrzyłem w google znalazłem tylko jedną kosztowała ona 60zł + przesyłka.Wiecie może gdzie mogę kupić oryginalną część w cenie do 40 zł?Tutaj macie link do zdjęcia o jaką część mi chodzi- Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piciu256 Napisano 28 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2017 40zł chcesz za taki kawałek plastiku dać? Na twoim miejscu bym poszukał czegoś "nie rowerowego" co działa tak samo, albo po prostu użył trytrytków. np. tego typu obejma w odpowiednim rozmiarze by była idealna- można nawet samemu zrobić z kawałka blachy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 28 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2017 http://activia.sgl.pl/cena/czesci-zamienne-suntour/uchwyty-pancerza/dolnych-goleni_uchwyt-pancerza-dolnych-goleni-amortyzatorow-suntour/488 O ile pamiętam to otwór pod śrubę M4 A zupełnie budżetowo to bierzesz dość grubą opaskę zaciskową ( lub dowolny elastyczny kawałek plastiku), kształtujesz w literkę U, robisz dwa otwory i skręcasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LukaszNN Napisano 28 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2017 Zanim kupisz zobacz czy gwint do mocowania jest cały Ja kupiłem używany amortyzator i niestety gwint był zerwany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stefan_57 Napisano 30 Sierpnia 2017 Autor Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2017 LukaszNN mam nowego fox"a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LukaszNN Napisano 30 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2017 No to problem z głowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi