Racina Napisano 28 Sierpnia 2017 Napisano 28 Sierpnia 2017 Siema!Znalazłem nowy ciekawy dzwonek do roweru, sprawdzałem na YT i ludzie bardzo sobie chwalą. W Polsce jeszcze takiego nie widziałem szczerze pisząc, ale znalazłem na Ali. Pozdro!http://ali.pub/1scnqg Cytuj
Mod Team michuuu Napisano 28 Sierpnia 2017 Mod Team Napisano 28 Sierpnia 2017 Było, całkiem niedawno. Poszukaj. Cytuj
Looser Napisano 28 Sierpnia 2017 Napisano 28 Sierpnia 2017 hmmm a moze by ten link zablokowac i usunac? mozilla i wszelkie szpeje zabezpieczajace poblokowaly mi dostep do strony jak tylko kliknalem na link... brzmi jak bait Cytuj
jka Napisano 28 Sierpnia 2017 Napisano 28 Sierpnia 2017 W Polsce jeszcze takiego nie widziałem szczerze pisząc To źle szukałeś, masz pecha bo to już drugi Twój nieudany wpis z linkami do Chińczyka. https://www.forumrowerowe.org/topic/217733-dzwonki-knog-q-bell/ jka Cytuj
Racina Napisano 29 Sierpnia 2017 Autor Napisano 29 Sierpnia 2017 W zamieszczonym przez ciebie linku piszesz że można kupic za 30-50 zł na olx. Nie rozumiem twojego oburzenia skoro na ali możesz dostać to samo za 20 zł. Jedni kupują drożej od razu, a inni wolą trochę poczekać i zapłacić mniej. hmmm a moze by ten link zablokowac i usunac? mozilla i wszelkie szpeje zabezpieczajace poblokowaly mi dostep do strony jak tylko kliknalem na link... brzmi jak bait Mi się link normalnie otwiera, przedmiot znalazłem na fb Cytuj
Janusz1964 Napisano 5 Września 2017 Napisano 5 Września 2017 żadna nowość możesz kupić oryginał za kilkadziesiąt lub chinczyka za kilkanaście zeta ale ani jeden sie nie sprawdza można założyc do górala aby nie psuć wizerunku i sporadycznie użyć ale trwałość kiepska i obsługa ciężka trudno to nazwać dzwonkiem nie polecam ...szkoda pieniędzy Cytuj
jka Napisano 5 Września 2017 Napisano 5 Września 2017 Mam oryginał i kopię w tym samym czasie na kierownicy. Obydwa OK. spełniają swoje zadanie. Kopia dzwoni głośniej, dźwięk jest jakby metaliczny. jka Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi