Racina Napisano 28 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2017 Siema!Znalazłem nowy ciekawy dzwonek do roweru, sprawdzałem na YT i ludzie bardzo sobie chwalą. W Polsce jeszcze takiego nie widziałem szczerze pisząc, ale znalazłem na Ali. Pozdro!http://ali.pub/1scnqg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team michuuu Napisano 28 Sierpnia 2017 Mod Team Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2017 Było, całkiem niedawno. Poszukaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Looser Napisano 28 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2017 hmmm a moze by ten link zablokowac i usunac? mozilla i wszelkie szpeje zabezpieczajace poblokowaly mi dostep do strony jak tylko kliknalem na link... brzmi jak bait Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jka Napisano 28 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2017 W Polsce jeszcze takiego nie widziałem szczerze pisząc To źle szukałeś, masz pecha bo to już drugi Twój nieudany wpis z linkami do Chińczyka. https://www.forumrowerowe.org/topic/217733-dzwonki-knog-q-bell/ jka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Racina Napisano 29 Sierpnia 2017 Autor Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2017 W zamieszczonym przez ciebie linku piszesz że można kupic za 30-50 zł na olx. Nie rozumiem twojego oburzenia skoro na ali możesz dostać to samo za 20 zł. Jedni kupują drożej od razu, a inni wolą trochę poczekać i zapłacić mniej. hmmm a moze by ten link zablokowac i usunac? mozilla i wszelkie szpeje zabezpieczajace poblokowaly mi dostep do strony jak tylko kliknalem na link... brzmi jak bait Mi się link normalnie otwiera, przedmiot znalazłem na fb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
teraw Napisano 5 Września 2017 Udostępnij Napisano 5 Września 2017 Miałem, połamał się bardzo szybko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Janusz1964 Napisano 5 Września 2017 Udostępnij Napisano 5 Września 2017 żadna nowość możesz kupić oryginał za kilkadziesiąt lub chinczyka za kilkanaście zeta ale ani jeden sie nie sprawdza można założyc do górala aby nie psuć wizerunku i sporadycznie użyć ale trwałość kiepska i obsługa ciężka trudno to nazwać dzwonkiem nie polecam ...szkoda pieniędzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jka Napisano 5 Września 2017 Udostępnij Napisano 5 Września 2017 Mam oryginał i kopię w tym samym czasie na kierownicy. Obydwa OK. spełniają swoje zadanie. Kopia dzwoni głośniej, dźwięk jest jakby metaliczny. jka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi