Thunder1983 Napisano wczoraj o 14:31 Napisano wczoraj o 14:31 @Dokumosa https://a.aliexpress.com/_EJs622M Normalnie w polskim sklepie brałbym xl(34) tam wziąłem XXL i nogawki kończą się około kostki, strzele sobie fotę to wstawię tutaj. Cytuj
Dokumosa Napisano wczoraj o 15:01 Napisano wczoraj o 15:01 Czyli ja muszę między 3 a 4XL, chyba zamówię jedne i drugie bo widzę jest możliwość darmowego zwrotu. Obawiam się jednak, że będą zbyt szerokie i zbyt krótkie. U Ciebie jak dosiądziesz roweru to nogawki będą się kończyć w połowie łydek. Cytuj
Thunder1983 Napisano wczoraj o 15:03 Napisano wczoraj o 15:03 @Dokumosa zaraz skoczę na rower to przetestuję. Cytuj
Dokumosa Napisano 23 godziny temu Napisano 23 godziny temu Przyszło uzębienie 34T do korby SLX... Zgodnie z oczekiwaniami - oryginał. Cytuj
Magaraszz Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu Dętki CYCLAMI MTB 1.9-2.5, zielone z metalowym PRESTA. Założone, przejechane co kot "napłakał" bo ledwo okolcie 100km ale 3 "grosze" powiem. Jakość wykonania jak na coś LIGHT i patrząc na cene 13-15zł szt. jest tak BARDZO DOBRA że bez problemu w polsce ktoś nie świadomy realnej ceny zapłaciłby 50zł i więcej. Montaż tak łatwy jak zwykłej dętki (dosłownie). Jeśli chodzi o uchodzenie powietrza w dłuższym czasie będę mógł coś powiedzieć ale myślę że będą je trzymać. Za 0 zł (bo jest w cenie normalnej dętki) jak ktoś chce się pozbyć 300g, a nawet więcej (u mnie 340g) jest to chyba opcja cena/wydajność top1. Jeśli chodzi o czas dostawy u mnie było to 7 albo 8 dni także super sprawa. Cytuj
smw44199 Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu Ciśnienie Cyclami zielone trzymają tak dobrze, że zapominam pompować 👍😉 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi