pierotez Napisano 5 godzin temu Udostępnij Napisano 5 godzin temu Ok, pomyliłem sprawy. Zestaw hamulcowy to: zestaw slr sus pd25822 Zestawy do przerzutek podałem powyżej. I czy mam do szosy wziąć zestaw optislik mtb czy road pomijając nazwy bo wszędzie polecają mi wersję mtb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marvelo Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu Pewnie dlatego, że zestaw mtb, za kilkanaście złotych drożej zawiera prawie dwa razy tyle pancerza (3300 mm vs 1700 mm) i więcej końcówek. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pierotez Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu Po za tym to samo, a więc co wezmę będzie OK? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marvelo Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu Wydaje mi się, że tak. A ja przy okazji zapytam: czy ten widelec to bezpieczny produkt? To chyba ten sam producent co robi amortyzatory Bolany? KRSEC rower widelec węglowy 26/27.5/29er z włókna węglowego Mtb widelec hamulec tarczowy górski rower szosowy widelec zawieszenie rowerowe akcesoria - AliExpress 18 Taki sam (czy na pewno?) jest na allegro, tylko za ponad dwa razy wyższą cenę. KRSEC WIDELEC KARBONOWY pod Koła 28-29 / Prosta Rura 30cm / 565g - KRSEC - 16608245624 - Allegro.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dokumosa Napisano 53 minuty temu Udostępnij Napisano 53 minuty temu To jest loteria z podwyższoną szansą na wizytę u ortodonty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi