Sobek82 Napisano 1 Czerwca 2021 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2021 (edytowane) Zrobiłem dispute i wpisałem 100 plnów suport bb51 vs bb91 czajna Wózek i ramie wewnątrz ze stali, reszta tworzywo, nie rozbieralny, wszystko łącznie z kółkami na wcisk. Nastoletnia deorka wygląda lepiej. Pozdrow'er Edytowane 1 Czerwca 2021 przez Sobek82 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q_u Napisano 1 Czerwca 2021 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2021 Tak na moje to suport 💪 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 2 Czerwca 2021 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2021 Przyszła odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 2 Czerwca 2021 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2021 Przerzutka wygląda bardzo słabo, chyba gorzej niż Tourney. Grubość ścianki w suporcie jest zaskakująco mała. Nie zdziwie się, jeżeli to się rozpadnie przy mocniejszym dokręceniu lub odkręcaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
clavdivs Napisano 2 Czerwca 2021 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2021 Przerzutka to najtańsze mięso armatnie, to jak tu się spodziewać wyższej jakości od tourney. Suport, dajmy mu szanse, dotychczas jakie miałem nie rozpadały się przy dokręcaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
itr Napisano 2 Czerwca 2021 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2021 Sobek ma stalowe serce, ale aksamitne ręce, może nie ukręci, Ale kopyto już z ołowiu, więc ciekawe jak kaseta się sprawdzi, u mnie jakaś ali china 9s 11-42, zmieniają się biegi, ale jest taka wiotka, z gumi- luzem i to się czuje "nogami" przy redukcji w miękkim zakresie- na razie przebieg symboliczny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mihau_ Napisano 2 Czerwca 2021 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2021 A mi się akurat "skręcany pressfit" ztto dosłownie rozpadł przy montażu. Jedna miska była spoko, druga nie trzymała wymiaru, frezy pod klucz w połowie skręcania już praktycznie nie istniały, później miska się odkształciła i łożysko ledwo się obracało. Nawet nie wkręciłem do końca żeby mufy nie uszkodzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
itr Napisano 2 Czerwca 2021 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2021 CD: U mnie też była wtopa i zwrot kasy za kasetę, bo przysłali zamiast z pająkiem taką bez pająka, dlatego duże zębatki takie wygibające są. Kasę zwrócili, kasetę zostawili jako zbędny balast powrotny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fludi Napisano 3 Czerwca 2021 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2021 W dniu 28.05.2021 o 13:57, macia22 napisał: Hej, Szukam lampki pozycyjnej- PRZEDNIEJ do jazdy w dzień na szosie- coś pokroju bontrager ion 200rt. Macie coś sprawdzonego u naszych chińskich przyjacieli? Fajnie, gdyby była mała i np zmieściła się jakoś sprytnie pod garminem. Rozmiar typu convoy s2+ jest dla mnie już za duży. Dzięki za pomoc Ja ostatnio takową od sprawdzonej firmy latarkowej zakupiłem https://pl.aliexpress.com/item/33046014882.html z promocją i kodami wyrwałem ją za 21€, doszła w 3 tygodnie. Ma tryb pozycyjny wśród 3 trybów standardowych przełączanych. Dodatkowo w opcji można włączyć turbo oraz SOS/Strobe. Także za te pieniądze fajna opcja i alternatywa do Convoy. Dodatkowo miło, że tutaj akumulator jest w zestawie A czy ktoś z Was może polecić jakiś dobry sprawdzony sklep z ciuchami kolarskimi na ali (fajnie jakby ten sklep poza zestawem na krótko, oferował również wariant cieplejszy, typu bluza z długim rękawem czy kamizelka do kompletu)? Bądź też może kupował w jednym z tych poniżej i warto się nimi zainteresować? https://pl.aliexpress.com/item/1005001846174504.html https://pl.aliexpress.com/item/4000919382053.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keltu Napisano 3 Czerwca 2021 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2021 (edytowane) @Fludi Ja brałem tutaj: https://pl.aliexpress.com/item/10000305158014.html , na razie nie mam żadnych zastrzeżeń. Szczególnie chwalę sobie wkładkę jest naprawdę komfortowa. Będzie już z 500km. przejechane w tym wdzianku / kilka razy prane i póki co nic się nie dzieje ani nie rozpada. Co do kroju i spasowania również bez uwag udało się dobrać odpowiedni rozmiar po przewertowaniu komentarzy pod aukcją, w moim przypadku przy 182 cm. i 81 kg. rozmiar XL jest idealo. Edit: Wariant oczywiście z szelkami. Edytowane 3 Czerwca 2021 przez keltu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fludi Napisano 3 Czerwca 2021 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2021 @keltu dzięki, co prawda po zdjęciach, wygląda na tą samą wkładkę, co i w tych linkach co ja wrzuciłem. Więc producent wkładki pewnie może być jeden, tylko różne firmy szyjące... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keltu Napisano 3 Czerwca 2021 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2021 Całkiem możliwe 😛 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luker7 Napisano 6 Czerwca 2021 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2021 może ktoś kupił pedały spd do mtb z ali i może polecić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cervandes Napisano 7 Czerwca 2021 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2021 Jeśli mam paczkę nierejestrowaną, która od 27 kwietnia jest w PL ale nadal nie została doręczona, to już raczej nie dotrze, co? Zamawiam różne drobiazgi i duperele z ali regularnie, zdarzylo mi się raz czy drugi, że coś nie dotarło, ale w tym roku to jest jakiś dramat, z ośmiu rzeczy trzy są w PL od miesiąca przeszło i nic. Chyba mam dość. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wkg Napisano 7 Czerwca 2021 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2021 (edytowane) A masz Standard Shipping ? U mnie zwykle w kilka dni idzie do Polski, dzień czy dwa się "cli" a potem czeka na Inpost do 10 dni. Edytowane 7 Czerwca 2021 przez wkg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cervandes Napisano 7 Czerwca 2021 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2021 Cainiao Super Economy Global Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wkg Napisano 7 Czerwca 2021 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2021 No to tak chyba ma być zgodnie z forumową opinią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eathan Napisano 7 Czerwca 2021 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2021 @cervandes u mnie podobnie. Za każdym razem składam reklamacje i dostaję zwrot. Co ciekawe na ostatnie 4 takie przypadki tylko jedna przesyłka doszła po ponad 4 miesiącach. Reszta zaginęła w boju na terytorium Polski. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaq49 Napisano 7 Czerwca 2021 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2021 Kiedyś moja przesyłka cudownie odnalazła się po pół roku. Oczywiście wcześniej otrzymałem zwrot kasy i zdążyłem już zapomnieć, że takie coś kupiłem 🤣 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 7 Czerwca 2021 Mod Team Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2021 Moja obecna przesyłka od 13.04 jest w Polsce, według Ali miała ostateczny termin doręczenia 02.06.2021 i nadal jej nie ma, a Ali wciąż nie zezwala na założenie sporu w tej sprawie i wysyła komunikaty, że należy śledzić przesyłkę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dokumosa Napisano 7 Czerwca 2021 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2021 Data planowanej dostawy ich nie wiąże. Istotny jest okres ochrony kupującego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seawolf688 Napisano 7 Czerwca 2021 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2021 (edytowane) zamówione 16 maja 2021 - przyszło dziś czyli 07 czerwca 2021 narzędzia wydają się spoko - solidne i prawdopodobnie spełnią swoją funkcję sprawdzę w jakiś luźniejszy weekend. Edytowane 7 Czerwca 2021 przez seawolf688 literówka ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eathan Napisano 8 Czerwca 2021 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2021 @seawolf688 daj proszę linka do strony z tym narzędziem do pancerzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seawolf688 Napisano 8 Czerwca 2021 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2021 @Eathan to z tego linka: https://pl.aliexpress.com/item/4000788710539.html?gps-id=pcStoreLeaderboard&scm=1007.22922.122102.0&scm_id=1007.22922.122102.0&scm-url=1007.22922.122102.0&pvid=31f4655c-2f33-4f13-b03c-b5331a76d50c&spm=a2g0o.store_pc_home.smartLeaderboard_611776543.4000788710539 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaq49 Napisano 8 Czerwca 2021 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2021 To narzędzie jest świetne, działa bez zarzutu od kilku lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi