Q_u Napisano 10 Marca 2021 Udostępnij Napisano 10 Marca 2021 Z chin na 11.04, a z PL niby 6.04? Raczej biorą na siebie opłaty przy tej wysyłce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mariuszmtb Napisano 10 Marca 2021 Udostępnij Napisano 10 Marca 2021 2 godziny temu, Mihau_ napisał: Koła możesz z powodzeniem kupić z wysyłką z Europy, kilka firm ma magazyny we Francji czy Hiszpanii a CSC nawet w Polsce. To polega właśnie na wysyłce z europejskiego magazynu. Ewentualnie jeśli nie mają tego na miejscu w EU to leci z chin do magazynu, ogarniają sobie wszelkie sprawy celne i tobie nadają już jako paczka europejska Dziękuję za info Panowie. Zdecyduje się zatem 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 10 Marca 2021 Udostępnij Napisano 10 Marca 2021 Jak będą ciągnąć ramy do eu to będzie bueno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 10 Marca 2021 Mod Team Udostępnij Napisano 10 Marca 2021 1 godzinę temu, Mihau_ napisał: https://pl.aliexpress.com/item/4001365152190.html?srcSns=sns_Copy&spreadType=socialShare&bizType=ProductDetail&social_params=60019925140&tt=MG&fbclid=IwAR2LOONxg2Bl427tauvwoeyn5mtIZtlgbY85a3Z_s_DdrpY4YK_eG3FaE7k&aff_fsk=_BTiFgZ&aff_platform=default&sk=_BTiFgZ&aff_trace_key=16ceeedca284495ca7503285b3df7563-1611606116702-06817-_BTiFgZ&shareId=60019925140&businessType=ProductDetail&platform=AE&terminal_id=63f158b890d649fb982ec71ee21af8fb Ta, polski magazyn a przy wyborze planowana dostawa na 6.04 i koszt wysyłki $60, czyli tyle ile kosztuje opłacony DHL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mihau_ Napisano 10 Marca 2021 Udostępnij Napisano 10 Marca 2021 Ten magazyn gdzieś w gdańsku chyba jest, podejrzewam, że sami jeszcze tego nie mają fizycznie. Jak pojawiło się trochę kompletów na stanie na początku lutego to rozeszło się w dwa dni (z terminem dostawy bodajże 5 dni) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wkg Napisano 10 Marca 2021 Udostępnij Napisano 10 Marca 2021 Ogarną się, spoko https://pl.aliexpress.com/item/32955573063.html?spm=a2g0s.12269583.0.0.2b4dd1c5uqzE3s 12 dni i jest u mnie. W paczkomacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
K9G Napisano 21 Marca 2021 Udostępnij Napisano 21 Marca 2021 A mi ostatnio przyszła kolejna dostawa pierdółek z ali 👌 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 21 Marca 2021 Udostępnij Napisano 21 Marca 2021 Imbusy King Tony wersja Ali? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciekelga Napisano 23 Marca 2021 Udostępnij Napisano 23 Marca 2021 W dniu 21.03.2021 o 12:10, K9G napisał: A mi ostatnio przyszła kolejna dostawa pierdółek z ali 👌 Jak oceniasz jakość imbusów? Podrzucisz link? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
phoe Napisano 24 Marca 2021 Udostępnij Napisano 24 Marca 2021 Tani bacik do łańcucha, się do niczego nie nadaje, miałem bike handa i zamiast odkręcić kasetę, strzelił łańcuch w baciku. Ale raczej była do... na sporo więcej jak 40 niuta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mihau_ Napisano 24 Marca 2021 Udostępnij Napisano 24 Marca 2021 Ja tam bacik zrobiłem sobie sam. Kawałek ciągnionego płaskownika (jakbym go kupował to około 10 zł) i stary łańcuch 1rz, nie do ruszenia koparką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gracekk Napisano 24 Marca 2021 Udostępnij Napisano 24 Marca 2021 Hej, czy ktoś może polecić jakiś sprawdzony stojak serwisowy z aliexpress? Wiem, że te z lidla itp. są niczego sobie ale na razie nic się nie ukazuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akkwlsk Napisano 24 Marca 2021 Udostępnij Napisano 24 Marca 2021 @Gracekk w Juli są prawie identyczne jak te lidlowe https://www.jula.pl/catalog/wypoczynek/rowery/czesci-zamienne-i konserwacja/narzedzia/stojak-serwisowy-639447/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mihau_ Napisano 24 Marca 2021 Udostępnij Napisano 24 Marca 2021 Cena przesyłki zabije jakąkolwiek opłacalność takiego zamówienia. Możesz zerknąć na stojak z juli, ponoć porównywalny z lidlem https://www.jula.pl/catalog/wypoczynek/rowery/czesci-zamienne-i konserwacja/narzedzia/stojak-serwisowy-639447/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciekelga Napisano 24 Marca 2021 Udostępnij Napisano 24 Marca 2021 Potwierdzam, kupowałem ten stojak z Juli jakieś 2 tygodnie temu. Bardzo fajny i stabilny, żałuję że tyle czasu zwlekałem z kupnem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CoolBreezeOne Napisano 24 Marca 2021 Udostępnij Napisano 24 Marca 2021 41 minut temu, Gracekk napisał: Wiem, że te z lidla itp. są niczego sobie ale na razie nic się nie ukazuje... Ale te z Lidla rzucili na sklepy w zeszły czwartek. Może gdzieś jeszcze leżą. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gracekk Napisano 24 Marca 2021 Udostępnij Napisano 24 Marca 2021 7 minut temu, CoolBreezeOne napisał: Ale te z Lidla rzucili na sklepy w zeszły czwartek. Może gdzieś jeszcze leżą. Byłem dziś ale nic nie ma, za późno się obudziłem. Najprawdopodobniej zamówię te z Juli Dzięki wszystkim! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eathan Napisano 25 Marca 2021 Udostępnij Napisano 25 Marca 2021 Taki stojak znalazłem na Ali => Stojak na rower ze stopu aluminium profesjonalne narzędzia do naprawy roweru regulowany składany stojak na rowery uchwyt do przechowywania stojak do naprawy rowerów| | - AliExpress Do kupienia za ok 300 zł z dostawą (w 3 dni) z Polski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dokumosa Napisano 25 Marca 2021 Udostępnij Napisano 25 Marca 2021 IMHO nie warto sobie tym głowy zawracać. Newralgiczne elementy (łapa, główne jarzmo, obejma podpórek nóżek) z plastiku nieznanej jakości. Lepiej brać sprawdzony lidl/jula bo pod względem trwałości na pewno gorzej nie będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PanMarcinPL Napisano 25 Marca 2021 Udostępnij Napisano 25 Marca 2021 Ja zamówiłem z allegro za półtora stówki, właśnie dotarł, pudełko firma Kands, czyli coś o rowerach pojęcia mają, ufam, że ich uchwyt będzie ok, później rozpakuje i wrzucę fotę. Uchwyt na dwóch nóżkach jak ten z Ali powyżej, szukałem takiej konstrukcji gdyż nie mam za dużo miejsca na taki z Lidla/Juli z czterema nogami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtasin Napisano 25 Marca 2021 Udostępnij Napisano 25 Marca 2021 Kupiłem ekran do etexa w sklepie HTYTECH Store, dostawa w dwa tygodnie i sądząc po zachowaniu na słońcu i po porównaniu do orygnalengo ekranu w innym etreksie - produkt dobrej jakości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PanMarcinPL Napisano 25 Marca 2021 Udostępnij Napisano 25 Marca 2021 (edytowane) Alternatywa dla uchwytów serwisowych z Ali, koszt 159zł z Allegro dostawa z dnia na dzień, bardzo fajny, solidny, składa sie do małych rozmiarów, producent Kands, na dwóch łapach można ustawic bezpośrednio pod ścianą jak ktoś ma mało miejsca tak jak ja, tym się właśnie kierowałem. No i dwa lata gwarancji jakby coś sie kiedyś ułamało czy uszkodziło. Edytowane 25 Marca 2021 przez PanMarcinPL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patryke Napisano 26 Marca 2021 Udostępnij Napisano 26 Marca 2021 Jak zobaczyłem łapę i pokrętła to ujrzałem mojego z Lidla Tam tylko jest na 4 nogach, ale to już pewnie kwestia kto co woli. Cena też bardzo podobna. Widać jak chińczyk to chińczyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q_u Napisano 26 Marca 2021 Udostępnij Napisano 26 Marca 2021 @PanMarcinPL kto Ci daje gwarancje na ułamany element i to jeszcze plastikowy? Zapodaj sprzedawcę, który coś takiego pozytywnie rozpatruje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 26 Marca 2021 Udostępnij Napisano 26 Marca 2021 Zamawiał ktoś sztywny widelec do 26" z Ali? Rura ahead, najlepiej karbon, pod tarczówki. Jest jakiś Toseek, całkiem niedrogi. Mosso sprawdzone ale nie znajduję wersji karbonowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi