Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Teraz, aaster napisał:

Czy docierają do Was przesyłki z chin? Zamówiłem 2 drobne rzeczy z najtańszą przesyłką Cainiao Super Economy Global. Na stronie widnieje że dostarczono do PL na początku czerwca 2020. Dziś jednak wciąż przesyłek nie ma:(

dojdą dojdą, za 2 miesiące ale dojdą. Ostatnio dostałem paczkę którą zamówiłem z końcem kwietnia. Ten sam przewoźnik- Cainiao. Jak minie czas  na dostarczenie to zakładaj spór i tyle

Napisano
17 minut temu, piwko7 napisał:

Jesli kupujecie cos powyzej 5$ to powinno być opcja paczkomatu, i polecam. Tydzien max dwa i przesylka w paczkomacie.

Na moich dziesiat zakupow powyzej nawet 10 usd odkad sa paczkomaty zaden sprzedawca nie mial paczkomatu. Paczkomat maja Ci, co nagazynuja swoj towar w magazynach Ali, Ci co biora ze sklepu jak zamowisz dopiero nie maja inpost. To jest to samo co z platnoscia paypal, decyduja w jakiej formie handluja. 

Napisano
W dniu 30.07.2020 o 20:06, aaster napisał:

Czy docierają do Was przesyłki z chin?

Do mnie dochodzą 2-3 dniach ;) :D 

3 godziny temu, piwko7 napisał:

Jesli kupujecie cos powyzej 5$ to powinno być opcja paczkomatu,

A jak paczkomat wpływa na szybkość i pewność przesyłki???

Napisano

ASS z numerem 0045 idzie jak zwykle. Nawet u mnie padł rekord, zapłacone w Sobotę, następnego wtorku kurier PP przyniósł paczkę.

Napisano (edytowane)

Czy ktoś może zamawiał z Ali ramę carbon szosową i może polecić jakiegoś sprzedawcę?

Szukam czegoś na tarczach i jest tego tyle że ciężko wybrać.

Edytowane przez shiler
Napisano

Posiada ktoś koszulkę X-tiger z długim rękawem? bo nie mogę się dopatrzyć po zdjęciach i opisie czy ona posiada jakiś lekki meszek od spodu? jakieś lekkie ocieplenie? Mam z krótkim rękawkiem i zastanawiam się nad kupnem z długim tylko nie wiem czy czasem nie będzie to to samo  co krótki rękaw + rękawki.

o ten typ mi chodzi albo jakiś odpowiednik:

https://pl.aliexpress.com/item/32886152666.html?spm=a2g17.12010612.8148356.17.3f351334kcFWjt

• 1 miesiąc temu...
Napisano (edytowane)

Tylko polecam zakup nowszej czarnej wersji 2x11 , ma poprawioną mechanikę w klamkomanetkach podobno. Mi się po dwóch latach rozwaliła przednia i byłem zmuszony skonwertować się do 1x11 :)

Edytowane przez drozda
  • 3 tygodnie później...
Napisano

Witam, ktoś poleci jakieś luźne spodenki krótkie na rower z aliexpress? najlepiej bez wkładki, mam na oku luźne z x-tiger, może będą zimą jakieś promocje to bym chętnie sobie jakieś nabył.

Napisano
9 minut temu, Rafał87 napisał:

Witam, ktoś poleci jakieś luźne spodenki krótkie na rower z aliexpress? najlepiej bez wkładki, mam na oku luźne z x-tiger, może będą zimą jakieś promocje to bym chętnie sobie jakieś nabył.

https://a.aliexpress.com/_BSw03b

Posiadam szare. Kupione na jakiejś innej aukcji, ale bardzo polecam. Super przewiewne, nie widać po 2 sezonach zużycia, wygodne, dobry krój. Jedyny minus to suwaki- lubią się rozdwajać i ogólnie ich nie używam bo wszystko i tak wożę w koszulce lub plecaku.

• +1 pomógł 1
Napisano
12 godzin temu, macia22 napisał:

https://a.aliexpress.com/_BSw03b

Posiadam szare. Kupione na jakiejś innej aukcji, ale bardzo polecam. Super przewiewne, nie widać po 2 sezonach zużycia, wygodne, dobry krój. Jedyny minus to suwaki- lubią się rozdwajać i ogólnie ich nie używam bo wszystko i tak wożę w koszulce lub plecaku.

Jaki rozmiar kupiłeś względem swoich wymiarów?

Raz już naciąłem się na Ali, gdzie sprzedawca "doradzał" rozmiar...