kordzio Napisano 14 Października 2006 Udostępnij Napisano 14 Października 2006 Dla mnie świetne... trzeba zobaczyć do końca! Pobierajcie! http://video.google.pl/videoplay?docid=894...&q=julek+cebula Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szuruburuman Napisano 14 Października 2006 Udostępnij Napisano 14 Października 2006 widziałem już jego filmik z dirtów, ładnego nofoota szczela Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipton Napisano 15 Października 2006 Udostępnij Napisano 15 Października 2006 Brawo dla tego dzieciaka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misiek^^ Napisano 25 Października 2006 Udostępnij Napisano 25 Października 2006 Super Wielkie brawa... Pomyślcie jak będzie wymiatał w wieku 20 lat O ile mu sie nie znudzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adrys17 Napisano 27 Października 2006 Udostępnij Napisano 27 Października 2006 Fajny filmik ! Jestem pod wrazeniem !! Tylko lepszy rower bu mu sie przydal bo na tym dlugo nie pojezdzi ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szuruburuman Napisano 29 Października 2006 Udostępnij Napisano 29 Października 2006 szłyszałem plotki, że dostał sponsoring od haro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Otter Napisano 31 Października 2006 Udostępnij Napisano 31 Października 2006 Wydaje sie jakby rower był jeszcze dla niego za ciężki. Kierownice podciąga ale tył jeszcze siedzi. Pamiętam jak w jego wieku miałem zajawke na rower, który był dla mnie troche za duzy ale i tak jeździłem! Oczywiście rowerów wtedy nie było, BMXy jakieś to były na komunie kupowane za 300 zł :/ wtedy jeszcze w starej walucie :025: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkv Napisano 6 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2006 Chłopak zapewne bardzo bardzo dużo jeździ. I stąd te efekty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RzemieN Napisano 6 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2006 Widzialem na dh zonie właśnie od niego nauczylem sie tego jakby 1,5 barspina:P Chłopak ma potencjal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misiek^^ Napisano 6 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2006 Dokładnie. A jak coś osiągnie to ludzie przed telewizorami się dziwią: "Jak on to robi" - odpowiadam: LATA TRENINGU! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkv Napisano 6 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2006 Nie inaczej. Nic nigdy samo nie przyjdzie a szkoda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KuLa2030 Napisano 7 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2006 No jak na 9 lat BOMBA fajnie że chłopak znalazł to co mu się podoba, a także nie jest wybredny że jeździ na jakimś super biku. Trening czyni Mistrza Pozdro i życze mu jak najlepiej ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordzio Napisano 7 Listopada 2006 Autor Udostępnij Napisano 7 Listopada 2006 Na dh-zonie dowiedzialem się, że chłopak już jeździ w kasku i dostał sponsoring. Miedzy innymi doszedł do niego specjalny BMX na 16 calowych kołach. Pzdr! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
QWEY564 Napisano 12 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2006 jak widać nawet w polsce rodzą nam się młode talenty.... ech... gdyby tylko były środki na więcej takich skate parków to może wreszcie dzieciaki by przestały grać na kompie i zostawały mistrzami europy w freestyle'u Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paviarotti Napisano 12 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2006 Hoh chłopak wymiata jak na swój wiek. Miło widzieć, że od małego tak świetnie sobie radzi. Tylko mam nadzieje, że teraz jeździ w kasku... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkv Napisano 12 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2006 Tylko żeby tego nie zmarnował, bo czasem tak jest, że się chce a później to sie żuci w jego wydaniu szkoda byłoby. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
low_rider Napisano 20 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2007 młody wymiata, W-Y-M-I-A-T-A, będzie wielki PZDR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lai Napisano 21 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2007 Kolejny Dave Mirra się nam kreuje W końcu Haro to chyba Haro Mirra tak mi się wydaje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rymo Napisano 21 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2007 Jesli dozyje 20tki...heh niech kupi orzecha na leb. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kusak Napisano 21 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2007 rymo: Na dh-zonie dowiedzialem się, że chłopak już jeździ w kasku i dostał sponsoring gość jest niezły ;] nie tylko jak na swój wiek, tylko ogólnie, aż strach się bać co będzie za 5-10 lat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrzYm Napisano 21 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2007 rymo: gość jest niezły ;] nie tylko jak na swój wiek, tylko ogólnie, aż strach się bać co będzie za 5-10 lat tylko żeby przez te 5 lat więcej takich miejscówek powstało podziwiam go w takim wieku tak jeździć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lai Napisano 21 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2007 Na dh-zonie dowiedzialem się, że chłopak już jeździ w kasku i dostał sponsoring. Miedzy innymi doszedł do niego specjalny BMX na 16 calowych kołach. Pzdr! Jak widać jeździ w kasku, więc nie piszcie, że macie nadzieje - on ma już coś na głowie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
strider Napisano 22 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2007 Jak na swój wiek gość jest niezły. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotrek Płatek Napisano 6 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2007 a na zawodach dirtowych w wołominie zrobił best-tricka oldschool nohander Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koco Napisano 9 Września 2007 Udostępnij Napisano 9 Września 2007 Super! Takie dzieciaki rokują nadzieje ale w Polsce jeszcze niestety nie ma warunków do rozwoju Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.