pbb88 Napisano 27 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2017 Witam, Planuje zakup roweru w sklepu centrumrowerowe.pl i w związku z tym czy posiada ktoś kod rabatowy? Byłbym bardzo wdzięczny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheJW Napisano 27 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2017 Może mam jakąś opinię do wystawienia, to będzie 2% rabatu. Tylko, czy może użyć tego inna osoba... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
c1ach Napisano 27 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2017 Te rabaty za zakupy to są jakieś grosze, w dodatku nie działają dla towarów w promocji. Przeklikałem się przez ich stronę - na oko 90% rowerów jest w "promocji" Jak jesteś zdecydowany, to negocjuj cenę ze sprzedawcą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pbb88 Napisano 27 Sierpnia 2017 Autor Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2017 Gdyby te 2% faktycznie działało to bym był zainteresowany :-) z tym, że dany rower który chce kupić jest w promo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pidzej Napisano 27 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2017 Nie kupuj tam nic ten sklep zszedł na psy. Towar z dostępnością za 1 dzień dostaniesz za tydzień albo miesiąc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ebagaznikipl Napisano 31 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2017 Upewnij się, czy zniżka obowiązuje przy zakupie towarów w cenie promocyjnej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pbb88 Napisano 31 Sierpnia 2017 Autor Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2017 Z tego co wyczytałem to kupony nie obowiązują na rowery w promocji lub wyprzedaży ale obowiązuje rabat, który jest przypisany do konta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.