de_Villars Napisano 27 Sierpnia 2017 Napisano 27 Sierpnia 2017 Być może w niedalekiej przyszłości będę miał okazję nabyć w dobrej cenie nową szosę marki Kellys. Niestety, nazwa tej firmy z rowerami szosowymi niezbyt mi się kojarzy i jakoś też opinii o ich szosówkach za bardzo nie ma. Stąd moje pytanie – czy ktoś z Was miał z tymi rowerami do czynienia i mógłby coś o nich napisać? Jak się prezentują na tle innych marek, i jak się sprawują? To poziom Romet/BTWIN czy jednak coś lepszego? Głównie chodzi mi o to, jak u nich z jakością ramy (to chyba najważniejsze, bo osprzęt wiadomo w zasadzie wszędzie to samo, zależy tylko co producent daje w danej cenie). Warto iść w tą markę, celując w półkę cenową rzędu 3000-3500 PLN?
Mod Team sznib Napisano 27 Sierpnia 2017 Mod Team Napisano 27 Sierpnia 2017 Temat został usunięty. Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - pkt 2b zasad pisania - brak klamrowego nazewnictwa tematu - podobny temat już istnieje - narusza inne postanowienia i zasady regulaminu forum lub/i polityki prywatności. Zasady pisania na forum: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.