MikeSkywalker Napisano 26 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2017 Potrzebuję trzech części do budowanego mieszczucha - przerzutki tylnej 9sp (do kasety 11-34) oraz manetek, z grupy Deore lub wyżej, szosowe też spoko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sqr Napisano 26 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2017 manetki i przerzutka przednia Sram X7 plus przerzutka tylna X4? niestety 3x9. Ewentualne info na priv. Mogę dorzucić kasetę 11x32 coś jeszcze pojeździ. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 27 Sierpnia 2017 Autor Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2017 Kolega jeździ w innych rowerach na Shimano więc przy tym pozostanę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aegis Napisano 29 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2017 prawa manetka 9s XT M770 60 zeta , tył xt rd-772 80 zeta ,w pakiecie za 150 zeta mogę dorzucić lewą manetkę XT uszkodzona obudowa . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 29 Sierpnia 2017 Autor Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2017 Przerzutką jestem zainteresowany jak w pełni sprawna. Manetką - sam nie wiem, jakbym tylko znalazł drugą też. Lewa bardzo uszkodzona? I jakieś foto sprzętu można prosić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qsik Napisano 29 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2017 Mam manetki deore i przerzutke tylna xt m760 z odwróconym ciągiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 29 Sierpnia 2017 Autor Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2017 Ceny i foto można prosić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyran Napisano 30 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2017 Miałbym komplet xt manetki + przerzutka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 30 Sierpnia 2017 Autor Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2017 Jak wyżej - poproszę o foto i ceny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyran Napisano 30 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2017 220pln za komplet,jak coś to podaj maila to podeśle fotki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aegis Napisano 30 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2017 https://goo.gl/photos/mV2WuZUAeQSpaWiV6 lewa - uszkodzona obudowa (zdjecie koło zebatki 26T), na sucho zrzuca i wrzuca bez problemu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 6 Września 2017 Mod Team Udostępnij Napisano 6 Września 2017 Temat został usunięty. Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - Przedmiot/y, których dotyczył temat został/y sprzedane/kupione - Autor tematu poprosił o zamknięcie tematu Jeżeli masz jakieś wątpliwości dotyczące usunięcia tematu, skontaktuj się z moderatorem, którego nick widnieje przy tym poście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.