zekker Napisano 25 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2017 Od początku, hamulce mają ciut ponad rok. W lipcu przed urlopem dałem do serwisu na przelanie i odpowietrzanie (tył w końcu jakoś sensownie twardy się zrobił). Na wyjeździe miałem jedną wywrotkę (na stronę napędu), nie zwróciłem większej uwagi (więcej czasu poświęciłem na siebie) ale wydawało i się że tył w pierwszym momencie się zapadł, a po kilku naciśnięciach wrócił do normy. Powrót to około 6 godzin wiszenia w pociągu i pierwsze wrażenie po zdjęciu z wieszaka, to miękka klamka. Teraz rower wisi sobie w domu (też za przednie koło) i jak kilka razy nacisnąłem klamkę, to zrobiła się zupełnie luźna. Po postawieniu w poziomie i wielokrotnym naciśnięciu klamki układ zaczyna łapać, ale nie jest tak twardo jak po serwisie. Podstawowe pytanie, co poszło nie tak, że układ się zapowietrzył (bo chyba w tym problem)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team sznib Napisano 25 Sierpnia 2017 Mod Team Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2017 Za mało oleju w zbiorniczku. Kiedy klamka nie była poziomo i ponaciskałeś dźwignię do układu dostało się powietrze. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi