Krzysiek98 Napisano 25 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2017 Cześć! Dziś jadąc do pracy zauważyłem, Że gdy jadę i dociskam lewy (w prawym tego nie ma) pedał aby jechać słyszę skrzypienie. Jest to dosyć głośne oraz gdy wydaje się ten dźwięk odczuwam jakby to pod podeszwą. Co może być tego powodem? Dodam, że rower odebrałem w środę, jest to kross hexagon x2 discs. Był on skręcany przez serwis. Wczoraj zauważyłem już z kolegą, że te na czym jest pedał się rusza, zwyczajnie jest nie dokręcone. Więc to dokreciliśmy, oraz dodatkowo dokreciliśmy sam pedał. I od dziś występuje ten problem. Pisze do was ponieważ nie wiem czego się spodziewać gdy pójdę z tym do serwisu. Z góry dziękuję za pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 25 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2017 Rozwalone kulki w pedale? Chyba, że piasku gdzieś naleciało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek98 Napisano 25 Sierpnia 2017 Autor Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2017 Okazało się, że cała korba nie była dokręcona. Pojechałem do serwisu, serwisant zdjął, popatrzył, nasmarowal i przykrecił mocniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.