uchmanek Napisano 23 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2017 Właśnie pieprznął mi wentyl w Rebie z dual air. Jutro będę szukał całego korka a puki co mam pytanie: czy mogę użyć zwykły wkład do wentyla Schrader, np: od starej dętki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Haitz Napisano 24 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2017 Ta, powinno wszystko działać. Ja tak zrobiłem w duroluxie i działało lepiej niż z oryginalnym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dokumosa Napisano 24 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2017 To zwykły "wentyl" samochodowy jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uchmanek Napisano 24 Sierpnia 2017 Autor Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2017 Siedzi wkład Schradera pozyskany ze starej dętki. Zrobiłem szybką leśną traskę: działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi