Przodowy Napisano 23 Sierpnia 2017 Napisano 23 Sierpnia 2017 Cześć,chciałbym poznać wasze zdanie na temat roweru kands stv 700,fajnie by było poznać opinie użytkowników tego roweru. Interesuje mnie wszystko,co wam się w nim podoba co się wam nie podoba,co wam odpadło co i jak się spisuje,czy jesteście zadowoleni z roweru.Ile km nim przejeżdżacie jak często jeździcie,i czy warto go kupić na początek. Zakładam taki temat bo rower z wyglądu jak dla mnie jest bardzo ładny,a ja planuję coś kupić do 1000zł jako swój pierwszy rower,ale potrzebuje tylko opinii użytkowników bądź osób które taki rower posiadali lub mieli z nim styczność!
Mod Team sznib Napisano 25 Sierpnia 2017 Mod Team Napisano 25 Sierpnia 2017 Temat został usunięty. Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - pkt 2b zasad pisania - brak klamrowego nazewnictwa tematu - podobny temat już istnieje - narusza inne postanowienia i zasady regulaminu forum lub/i polityki prywatności. Zasady pisania na forum: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.