bartuss Napisano 23 Sierpnia 2017 Napisano 23 Sierpnia 2017 Przyszedł czas na zmianę kompletnego napędu w moim Lazaro, myślałem na zmianą kwadratu na coś innego tylko nie wiem czy w tej kwocie warto kombinować? Jeśli zostać przy kwadracie myślę nad takimi częściami: Korba: Altus FC-M2000 Shimano (122zł) Kaseta Alivio CS-HG51 + łańcuch CN-HG71 8rz. (102zł) Co sądzicie o takim zestawie? Pozdrawiam
sebass52 Napisano 23 Sierpnia 2017 Napisano 23 Sierpnia 2017 Pomyśl nad korbą Acery oczko wyżej tzn FC- M361. Owszem też jest na kwadrat, ale ma już wymienne wszystkie tarcze a kosztuje niewiele więcej bo jest do wyrwania za 140zł. Pamiętaj też, że do nowej korby musisz dobrać odpowiedniej długości suport. Łańcuch, który podałeś nie jest zły, sam jużzajechałem dwa takie łańcuchy i nie narzekałem, ale od tego roku używam KMC X8.93 i jest nieco lepszy od tego Shimanowskiego. Pomyśl nad zmianą na ten właśnie łańcuch. Pozdrawiam.
Root Admin Mieciu Napisano 23 Sierpnia 2017 Root Admin Napisano 23 Sierpnia 2017 Temat usunięty. Powód: - pkt. 2b zasad pisania - brak klamrowego nazewnictwa tematu. Zobacz tutaj, jak założyć poprawnie temat: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/ .
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.