Tomekb7 Napisano 20 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2017 Witam, Po kilkunastu latach chce zmienić rower (Giant Granite). Kiedyś jeździłem sporo teraz mnie ale chyba czas wrócić Szukam roweru do wszystkiego na każdą trasę. Ponieważ wypadłem z obiegu i słabo orientuję się w temacie, geometrii, osprzęcie itd dajcie kilka rad Przeglądając net i odwiedzając sklepy najbliższy jestem zakupu Meridy Big Seven 300 lub Big Nine 300 (koniecznie 27,5). Nie mniej jednak może są rowery w podobnym zakresie cenowym i będące lepszym wyborem (do 3000pln). Jak wspomniałem rower w sumie bez konkretnego przeznaczenia. Jazda po mieście z wypadami na nie utwardzone drogi, bez zastanawiania się czy sprzęt da radę Dziękuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seraph Napisano 21 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2017 http://allegro.pl/rower-romet-mustang-1-27-5-2016-deore-i6919391664.html Taniej, a amortyzator lepszy. Jeśli masz na myśli Meridy z 2017 to reszta wyposażenia jest bardzo podobna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.